Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vor asigura cadrul legislativ necesar functionarii asigurarilor in agricultura?

vor-asigura-cadrul-legislativ-necesar-functionarii-asigurarilor-in-agricultura

Stelian Fuia le-a promis din nou legumicultorilor din Matca, judetul Galati, despagubirea de maxim 7.500 de euro pentru pagubele produse de caderile masive de zapada de la sfarsitul iernii trecute. Cu aceasta ocazie, ministrul agriculturii a adus in discutie dezordinea care guverneaza piata asigurarilor agricole.


"Am avut discutii si o sa ne intalnim si cu Consililul de Supraveghere a Asigurarilor, pentru ca este nevoie de schimbarea cadrului legislativ pentru asigurarile in agricultura. Astazi agricultorii, si mai ales cei mici, nu au acele asigurari, iar cei care le au la fel sunt pusi in genunchi de aceleasi companii de asigurari care asigura orice risc care nu se poate intampla, iar cele care se intampla nu le asigura", a afirmat Fuia.

Legat de despagubiri, proiectul aprobat de Ministerul Agriculturii se afla in prezent la Finante iar, dupa spusele ministruluyi, saptamana viitoare ar urma sa apara si Hotararea de Guvern.

"Toti cei care au trecut prin evaluarea pagubelor, in functie de pagubele constatate, pot primi pana la 7.500 de euro despagubiri. Hotararea de Guvern a fost si in dezbatere publica si in avizare, este la Ministerul Finantelor, care a avut cateva observatii si pe care le-am corectat. Speram ca saptamana viitoare Hotararea de Guvern sa si treaca. Speram ca cel putin in parte sa reusim sa compensam, in cadrul legal existent, daunele pe care le-ati avut", a dat asigurari Stelian Fuia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ministrul Agriculturii a fost prezent joi, la Matca, unde a participat la dezbaterea "Cultura protejata a legumelor, o alternativa reala pentru legumicultura Romaniei".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016