Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vouchere de cate 750 de euro pentru fermieri

vouchere-de-cate-750-de-euro-pentru-fermieri

Vouchere de cate 750 de euro pentru fermieri, la cel mai mare targ din Romania de masini agricole second-hand si de stoc

In perioada 21 – 22 martie 2013, compania austriaca Biso Schrattenecker, unul dintre liderii pietei europene de echipamente agricole, organizeaza la Drajna cel mai mare Targ de masini agricole second-hand si de stoc din Romania.

Fermierii romani sunt asteptati la Centrul pentru Competente Agricole din Drajna, Judetul Calarasi, al companiei Biso, sa faca alegerea cea mai potrivita pentru utilajele care le vor lucra pamantul in acest an. Ei au la dispozitie produse din Austria si Germania, respectiv 100 de tractoare, 35 de combine si 150 de unelte agricole (semanatoare, grape etc.) din care pot alege. Acestea sunt atat produse de stoc, cat si masini second-hand reconditionate de specialistii din cadrul centrelor de service Biso din Austria si Germania, astfel incat sa functioneze la parametri optimi de calitate.

Cu aceasta ocazie, fiecare client care se inregistreaza pana in data de 10 martie pentru participarea la targ, va primi un voucher in valoare de 750 de euro. Inregistrarile se pot face la adresa secondhand@bisoromania.com sau la numarul de telefon 0752 159 532.

“Prin organizarea Targului de masini agricole second-hand si de stoc din Drajna, ne-am propus sa le oferim o alternativa viabila fermierilor care isi doresc sa aiba acces la solutii moderne de lucrare a pamantului, insa sunt nevoiti sa se incadreze intr-un buget limitat“, spune Marian Martinescu, Sales Manager, Departamentul de Second-Hand, Biso Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


6 avantaje pe care le ofera Biso Schrattenecker fermierilor romani: * traditie de peste 75 de ani;
* tehnologii inovatoare si performante la nivel mondial;
* service in toate locatiile Biso din tara (Drajna, Roman, Timisoara, Adjud, Tulcea, Rosiorii de Vede, Buzau, Ostrov, Constanta);
* solutii financiare adaptate fiecarei nevoi;
* consultanta 24 / 24;
* o echipa formata din specialisti cu o pregatire impecabila.

Pentru mai multe detalii, va asteptam la http://www.bisoromania.com. Nu uitati sa ne trimiteti un e-mail la secondhand@bisoromania.com pentru a primi un voucher in valoare de 750 euro.
Contact
Tel.: 0752 159 532
E-mail: secondhand@bisoromania.com

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016