Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zahăr, ouă şi mere, confiscate la Arad


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează că în cadrul activităţii de monitorizare a traficului de mărfuri, comisarii secţiei Arad a Gărzii Financiare au oprit la intrarea în ţară prin punctul de frontieră Nădlac un convoi compus din trei autotractoare înmatriculate în Slovacia, care transportau 72 tone de zahăr şi un autotractor înmatriculat în Cehia, care transporta 20 tone de mere din soiul Golden.
Întrucât nu a fost prezentat nici un document care să justifice legalitatea operaţiunilor, marfa fiind destinată, în fapt, valorificării ilicite, s-a dispus confiscarea cantităţi de zahăr, a cărei valoare este estimată la 216.000 lei şi a cantităţii de mere cu o valoare estimată la 61.500 lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Garda Financiară Arad a efectuat în aceeaşi zi şi un control inopinat la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Arad unde s-a constatat existenţa unei cantităţi de 5.700 ouă pentru care nu existau documente legale de provenienţă. Firma depozitară a fost amendată cu suma de 20.000 lei, iar cantitatea de ouă, a cărei valoare este estimată la 2.300 lei, a fost confiscată.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton