Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ZF: Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru brosuri, cataloage sau pagina web


Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) finanteaza pensiunile agroturistice cu pana la 10.000 de euro pentru servicii de consultanta pentru realizarea unei pagini de prezentare web, implementarea sistemului HACCP privind siguranta alimentara, pentru certificarea produselor traditionale locale, dar si pentru proiecte complexe de marketing incluzand analiza pietei locale, a clientilor si a concurentei, previziuni privind evolutia pietei, dezvoltarea de pachete promotionale, realizarea unei identitati vizuale (brand) sau realizarea de materiale de promovare (brosuri, cataloage, etc).
Finantarea nerambursabila se acorda prin "Programul de finantare a consultantei in afaceri BAS Romania", administrat de BERD.

"Strategia Programului BAS pe 2010 vizeaza intensificarea eforturilor de sprijinirea a intreprinzatorilor din agroturism. Conform noii strategii, de exemplu, firmele mici din mediul rural pot primi pana la 75% finantare nerambursabila BAS, dar nu mai mult de 10.000 de euro", spune Daniela Marin, directorul national al programului BAS Romania (Business Advisory Services).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in ZF.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016