Producatorul de preparate din carne de pui Avicod Codlea estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 14,4 mil. euro, in crestere cu 5% fata de rezultatul bugetat pentru anul trecut.
Compania spune ca in 2009 consumul de carne de pasare nu a fost afectat de scaderea puterii de cumparare pe fondul crizei, bazandu-se pe o evolutie pozitiva a cererii si anul acesta. "Pe parcursul anului 2009 consumul de carne de pasare s-a mentinut in crestere, in conditiile in care recesiunea economica a favorizat scaderea puterii de cumparare a oamenilor.
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Compania spune ca in 2009 consumul de carne de pasare nu a fost afectat de scaderea puterii de cumparare pe fondul crizei, bazandu-se pe o evolutie pozitiva a cererii si anul acesta. "Pe parcursul anului 2009 consumul de carne de pasare s-a mentinut in crestere, in conditiile in care recesiunea economica a favorizat scaderea puterii de cumparare a oamenilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News