Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziarul Unirea: La APIA Alba Iulia, tăranii din trei comune s-au calcat in picioare pentru subventii, in loc sa mearga birocratii la ei!


La Centrul Local al APIA Alba Iulia a fost ieri aglomeraţie mare. Aşa cum am aflat de la Primăria Ighiu, au fost eliberate 200 de adeverinţe pentru locuitorii comunei, care erau programaţi pentru ora 10.00 la sediul instituţiei din Alba, pentru a-şi reglementa situaţia privind terenurile aflate în proprietate şi unele clarificări în legătură cu cererea de plată a subvenţiilor. Am reuşit să vorbim cu câţiva dintre cei prezenţi, dar imediat s-a autosesizat şeful Centrului Local al APIA, Augustin Milaciu, căruia i se părea normal să mergem prima dată la dânsul şi apoi, mai târziu, când nu mai era nimeni la rând pe hol, adică pe la ora 12.00, să trecem eventual şi pe-acolo, pe holul instituţiei...Degeaba am spus noi că e instituţie publică şi am fost sesizaţi de cei ce se aflau acolo...Şeful a replicat: şi cu o zi înainte a fost la fel, oamenii aşteptau pe hol, pe 4 rânduri şi până la urmă s-a rezolvat totul. Ce am văzut acolo e de necrezut. Deşi şeful de birou Augustin Milaciu susţinea că ţăranii au fost programaţi la ore diferite şi nu ştie de ce au venit toţi odată, cei prezenţi ne-au arătat hârtiile ce le-au fost trimise acasă de APIA, unde era trecută o singură oră: 10.00. În sala în care erau invitaţi agricultorii veniţi din comuna Ighiu (din satele Ighiel, Ţelna, Şard, Bucerdea Vinoasă), de la Meteş şi Almaşu Mare erau doar ... 6 scaune. Degeaba erau "poftiţi" bătrânii care aşteptau la rând să nu se înghesuie la uşa unui anumit birou, că şi aşa-zisa sală de aşteptare era plină.

Ţăranii nu aveau ce face, stăteau în picioare şi se amăgeau cu gândul că nu va dura mult şi vor scăpa de această corvoadă, că doar aveau treabă acasă, unde îi aşteptau animalele din gospodării.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ciest
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016