Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Zwanenberg pune in stand-by decizia de investitie greenfield intr-o fabrica de procesare a carnii la Iasi
Compania olandeza Zwanenberg Food Group (ZFG), lider pe piata europeana a conservelor de carne, isi axeaza deocamdata strategia de dezvoltare pe plan intern pe largirea portofoliului de produse si, implicit, pe castigarea de cote de piata, in conditiile in care, in aproximativ un an de prezenta locala, Zwanenberg a intrat deja in Top 3 jucatori.
In ceea ce priveste anuntul privind constructia unei fabrici de conserve de carne in judetul Iasi, decizia de incepere a lucrarilor este in continuare in stand-by, pe fondul actualului climat economic incert. “Strategia filialei din Romania vizeaza deocamdata, pentru acest an, extinderea portofoliului (care numara in prezent 35 de marci), dar si consolidarea pozitiei pe piata. Dupa doar un an si patru luni de activitate, firma noastra se afla in Top 3 jucatori pe piata conservelor de carne”, a declarat pentru Business Standard Gabriel Terinte, director general si administrator al companiei Zwanenberg International, companie infiintata in septembrie 2007.
In prezent, oferta Zwanenberg include produse aduse de la firma-mama din Olanda. Anul trecut, firma a avut un ritm de crestere de circa 70%, cu mult peste media pietei. “Cresterea inregistrata anul trecut este de 70% comparativ cu majorarea din cele patru luni de activitate din 2007. Filiala din Romania a derulat anul trecut afaceri de aproximativ 5 mil. euro”, a spus Terinte. Acesta mizeaza pe majorarea cifrei de afaceri si in cursul acestui an, argumentand ca recesiunea economica nu va avea impact deosebit asupra sectorului alimentar, fara sa mentioneze insa un procent de crestere.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Standard
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News