Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Fondurile pentru tineri fermieri s-au epuizat

afir-fondurile-pentru-tineri-fermieri-s-au-epuizat

AFIR anunta vineri ca fondurile pentru finantarea tinerilor fermieri s-au epuizat!


Astfel, fondurile solicitate de tinerii fermieri au ajuns la un procent de peste 150% din totalul fondurilor alocate pentru perioada de tranzitie 2021 - 2022, astfel fiind inchisa sesiunea de primire a cererilor de finantare prin sM 6.1, in data de 8 octombrie 2021.
 
In total, AFIR a primit online 4.302 cereri de finantare, din care 3.383 de solicitari au fost depuse de tinerii fermieri de la nivel national (componenta national inclusiv zona ITI - Delta Dunarii) si alte 919 cereri de finantare au fost depuse de tinerii din zona montana (componenta zona montana).
 
Valoarea totala a fondurilor europene solicitate este de 200,28 milioane de euro, peste dublul alocarii de 100 milioane de euro, impartita astfel: 155,27 milioane de euro pentru tinerii de la nivel national si 45,01 milioane de euro pentru tinerii din zona montana.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Fondurile disponibile pentru tinerii fermieri din teritoriu national s-au epuizat in primele cinci zile din etapa a doua de depunere, respectiv 2 octombrie 2021, iar suma alocata tinerilor fermieri din zona montana s-a epuizat vineri, 8 octombrie 2021.
 
"Sesiunea de primire a cererilor de finantare a investitiilor realizate de tinerii fermieri s-a lansat in acest an, in data 27 august, si avea ca termen final de depunere 26 noiembrie 2021, insa interesul deosebit de crescut al tinerilor fermieri pentru finantare a dus la epuizarea fondurilor alocate inainte de termenul prevazut", a precizat directorul general al AFIR, Mihai Moraru.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016