Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anunt APIA! Termenul limita pentru cererile de plata aferente masurii Bunastarea Animalelor

anunt-apia-termenul-limita-pentru-cererile-de-plata-aferente-masurii-bunastarea-animalelor

APIA a facut un anunt important luni. Fermierii stiu acum care este termenul limita pentru cererile de plata aferente masurii Bunastarea Animalelor.


Fermierii pot depune in perioada 8 - 21 februarie cererile de plata pentru Masura 14 "Bunastarea animalelor" - pachetul a. - plati in favoarea bunastarii porcinelor si pachetul b. - plati in favoarea bunastarii pasarilor din cadrul PNDR 2014 - 2020, a anuntat luni Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
 
Cererea de plata va fi completata online individual prin accesarea site-ului www.apia.org.ro, iar dupa tiparire, verificare si semnare se depune la Centrul judetean al APIA, respectiv al Municipiului Bucuresti, pe a carui raza teritoriala se afla sediul social al solicitantului sau pe raza teritoriala a judetului unde este exploatatia cu capacitatea de productie cea mai mare.
 
Conform APIA, cererile de plata pentru Masura 14 "Plati in favoarea bunastarii animalelor" cuprinde angajamentele si informatiile aferente tuturor exploatatiilor cu cod ANSVSA detinute de un solicitant, indiferent pe raza carui judet isi desfasoara activitatea solicitantul si se depun insotite de : copie CUI / CIF, dupa caz; documente care atesta calitatea de fermier activ, respectiv documente privind inregistrarea la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) - cod CAEN/act de infiintare/act constitutiv/statut din care reiese ca are activitate agricola (ca desfasoara activitate agricola cu codul CAEN 0146 - Cresterea porcinelor, respectiv CAEN 0147 - Cresterea pasarilor) si/sau 0150- Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) si, in cazul in care din documentele stipulate nu reiese activitatea agricola, trebuie sa furnizeze documente din care sa rezulte indeplinirea conditiei de fermier activ; situatiile financiare anuale, respectiv raportarile contabile anuale, din care rezulta venitul total realizat in anul anterior anului depunerii cererii de plata; formularul "Date informative" (cod 30) care cuprinde indicatorul "venituri din activitati agricole"; formularul "Situatia veniturilor si cheltuielilor" (cod 20) care cuprinde indicatorul "venituri totale".
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
De asemenea, solicitantii trebuie sa depuna: copie buletin / carte de identitate al/a titularului/administratorului/ reprezentantului legal /imputernicitului; copie/copii autorizatie/ii sanitar-veterinara/e pentru fiecare exploatatie detinuta inscrisa in cererea de plata; Copia/copiile autorizatiei/iilor sanitar-veterinara/e poate/pot fi depusa/e de catre beneficiar o data cu primul decont/documente justificativ/e pe care il inregistreaza la CJ APIA in anul respectiv de angajament.
 
Daca autorizatia este eliberata dupa data depunerii cererii de plata, aceasta trebuie sa fie in vigoare la data popularii exploatatiei.
 
Totodata, trebuie depuse: graficul de livrare estimat anual; graficul de populare estimat anual; document coordonate bancare; imputernicire si copii dupa actele de identificare ale imputernicitului, daca este cazul; declaratii si angajamente pentru bunastare si specifice subpachetelor.
 
In plus fata de documentele mai sus mentionate se depun o serie de documente in functie de pachetul solicitat.
 
Pentru pachetul a) porcine se depune copia schitei grajdului/halei pentru fiecare exploatatie cu cod ANSVSA (din care sa reiasa adresa, suprafata spatiilor de cazare/spatiul maxim de cazare pe compartiment/boxa). Din suprafata totala respectiva se exclude suprafata spatiilor de hranire si adapare asezate pe podea, stalpii, aleile, alte spatii nedestinate cresterii pentru toate categoriile de porcine.
 
Pe copia schitei fermierul va mentiona instrumentul/aparatul cu care au fost efectuate masuratorile inscrise in schitele depuse si toleranta acestuia in conformitate cu fisa tehnica (carte tehnica) a aparatului/instrumentului cu care au fost efectuate masuratorile.
 
De asemenea, fermierul va depune: copii ale documentelor care fac dovada ca beneficiarul are la dispozitie echipamente specializate de masurare si control a calitatii aerului si acestea sunt la dispozitie in exploatatie in vederea monitorizarii zilnice a pulberilor (prin prezentarea unui document de achizitie sau a unui contract de comodat sau a unui alt document); copia documentului care atesta functionarea in parametrii tehnici a echipamentului specializat de masurare si control a calitatii aerului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016