Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: 436 de fermieri au fost autorizati la plata si vor primi 105 milioane de euro

apia-436-de-fermieri-au-fost-autorizati-la-plata-si-vor-primi-105-milioane-de-euro

Agentia de Plati si Inteventie pentru Agricultura a autorizat la plata 436 de fermieri. Acestia vor primi in conturi 105 milioane de euro.


Pana la aceasta data, APIA a autorizat la plata suma totala de 105,016 milioane euro pentru beneficiarii Masurii 14 - Plati privind bunastarea animalelor - pachet a) porcine si pachet b) pasari din Campania 2022, potrivit MADR.
 
In ceea ce priveste suma totala autorizata, aceasta este in valoare de 105,016 milioane euro si este aferenta unui numar de 436 beneficiari, din care 33,706 milioane de euro pentru bunastare porine si 71,310 milioane euro pentru bunastare pasari.
 
De asemenea, platile se fac in lei, la cursul de schimb valutar de 4.9490 lei pentru un euro stabilit de Banca Centrala Europeana pentru data de 31.12.2021 si publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria C nr. 2022/C1/02.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
In cazul sprijinului financiar, acesta are forma unei plati anuale fixe pe unitate vita mare (UVM) si reprezinta o plata compensatorie pentru pierderile de venit si costurile suplimentare suportate de fermieri care isi asuma voluntar angajamente in favoarea bunastarii animalelor.
 
Fermierii au putut depune cereri pana luna trecuta pentru interventia DR-06 - Bunastarea animalelor. In cadrul acesteia au putut fi solicitati bani pentru cresterea porcinelor si pentru sectorul avicol. Termenele de depunere au fost 23 si 24 martie pentru noile cereri de plata pentru subventia la animale.
 
”Va reamintim ca vineri, 24 martie 2023 este ultima zi in care se depun cereri de plata pentru interventia DR-06 – Bunastarea animalelor Pachet a) — Plati in favoarea bunastarii porcinelor si Pachet b) — Plati in favoarea bunastarii pasarilor din cadrul Planului Strategic PAC 2023 – 2027”, a reamintit APIA fermierilor, intr-o postarea publicata pe pagina de Facebook a agentiei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016