Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a aprobat toate dosarele fermierilor care au solicitat subventii

apia-a-aprobat-toate-dosarele-fermierilor-care-au-solicitat-subventii

Potrivit ministrului Daniel Constantin, este vorba de 1.027.000 de fermieri, dintre care majoritatea au deja banii in cont la acest moment.


Prezent zilele trecute la conferinta Romanian Organic Forum, desfasurata in cadrul targului Indagra, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a anuntat ca dosarele privind subventiile celor 1.027.000 de fermieri care au depus cereri de finantare la APIA au fost aprobate, iar 90 la suta din plati au fost operate.
 
„Vreau sa va spun ca am reusit sa finalizam platile pentru motorina, pentru trimestrul II. Sunt 124 de milioane de lei care sunt deja in conturile fermierilor. Ieri am inceput si astazi finalizam si plata pentru cei care au renta viagera, cea de-a doua transa. Este vorba de 13.000 de fermieri cu o valoare de 24 de milioane de lei”, a declarat vineri, 31 octombrie, ministrul Agriculturii.
 Acesta a subliniat faptul ca toate dosarele celor 1.027.000 de fermieri au fost aprobate, procesate, au intrat in baza de date si peste 90 la suta dintre acestia au deja platile operate.
 
„Platile pe suprafata, asa cum am promis am venit anul acesta cu o masura exceptionala, sa platim in avans. Regulamentul european permite plata de la 1 decembrie. Am venit si anul acesta cu aceasta plata exceptionala, a avansului din data de 16 octombrie. Vreau sa va spun ca marea parte, peste 90 la suta dintre fermieri deja au ordinele de plata semnate, operate si o mare parte au banii in cont”, a mai precizat Daniel Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
De asemenea, seful de la Agricultura a spus ca fermierii primesc 69 de euro pentru fiecare hectar pe care il lucreaza. Plata in anul 2014 este de 159 de euro pe hectar bani care intra conturile fermierilor.
 
 Potrivit ministrului Agriculturii, plata europeana a crescut de anul trecut de la 139 la 159 la care se adauga 21 de euro de la bugetul de stat. Acum fermierii primesc avansul de 69 de euro, iar diferenta o vor primi incepand cu 1 decembrie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016