Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a inceput eliberarea adeverintelor pe Masura 215, crescatorilor de pasari

apia-a-inceput-eliberarea-adeverintelor-pe-masura-215-crescatorilor-de-pasari

Adeverintele sunt necesare celor care care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitaţilor curente de la bancile care au incheiat convenţii cu agentia.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 – Plati privind bunastarea animalelor – pachet b – pasari, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile care au incheiat conventii cu agentia.
 
Potrivit conventiilor, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera urmatoarele tipuri de adeverinte, in functie de sesiunea de depunere si anul de angajament, astfel:
 
1. pentru sesiunea II de depunere - anul I de angajament-
adeverinta prin care confirma faptul ca solicitantul a depus, in perioada 20 mai – 30 iunie 2014, cerere de ajutor pentru Masura 215 – Plati privind bunastarea animalelor - pasari si suma care reprezinta 50% din valoarea sumei solicitate in cererea de ajutor aferenta sesiunii II de depunere - anul I de angajament, minus valoarea adeverintei emise anterior, cu exceptia beneficiarilor care au aplicat pentru efectiv mediu si care nu au obligatia depunerii deconturilor justificative trimestriale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

2. pentru sesiunea I de depunere - anul III de angajament-
adeverinta prin care confirma faptul ca solicitantul a depus, in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2014, cerere de plata si doua deconturi justificative pentru Masura 215 – Plati privind bunastarea animalelor - pasari, precum si suma care reprezinta 20% din valoarea sumei solicitate in cererea de plata.
 
In cazul neeliberarii niciuneia din adeverinţele precizate, se poate elibera la cererea solicitantilor, o adeverinta prin care se confirma faptul ca solicitantul a depus, in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2014, cerere de plata si doua deconturi justificative pentru Masura 215 – Plati privind bunastarea animalelor - pasari, precum si suma care reprezinta 50% din valoarea sumei solicitate in cererea de plata (cu exceptia beneficiarilor care au aplicat pentru efectiv mediu şi care nu au obligatia depunerii deconturilor justificative trimestriale).
 
In conformitate cu prevederile Ordinului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 703/ 23.07.2013 privind aprobarea conditiilor in care se vor incheia Conventiile dintre institutiile financiare bancare si nebancare si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, in vederea finantarii de catre acestea a activitatilor curente ale beneficiarilor platilor derulate prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, banca trebuie sa respecte nivelurile costurilor aferente acordarii creditelor pentru beneficiarii platilor directe, astfel incat dobanda finala aplicata beneficiarului nu poate depasi ROBOR 6M + 4%, iar comisioanele aferente creditului sa fie in limita de 1%.
 
Toate conventiile incheiate intre Agenţia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Banca şi Fondul de Garantare vor fi postate pe site-ul APIA.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016