Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a inceput platile subventiilor pentru fermierii din esantionul de control

apia-a-inceput-platile-subventiilor-pentru-fermierii-din-esantionul-de-control

Anuntul a fost fascut de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, care precizeaza ca platile au inceput de miercuri 22 iunie.


Directorul executiv al LAPAR, Eugenia Dragnea, anunta intr-un comunicat ca, urmare a tuturor demersurilor LAPAR, incepand de miercuri, 22 iunie, au inceput platile la subventii pentru cei care au fost la control, cat si plata pentru Ajutorul National Tranzitoriu, iar spre sfarsitul lunii vor incepe si platile complementare.
 
Numarul total de beneficiari autorizati la plata pe toate tipurile de fonduri, mai precis Fondul European de Garantare Agricola, Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si bugetu national, incepand cu data de 8 aprilie si pana in prezent este de 794.206.
 
Suma totala autorizata la plata pentru cererile unice de plata depuse de fermieri in Campania 2015, este de 1,247 miliarde euro, distribuiti dua cum urmeaza:
1) FEGA – 988,09 milioane euro, din care:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 255,44 milioane euro plati in avans (efectuate in luna noiembrie 2015);
- 732,65 milioane euro plati regulare.
 
2) FEADR+cofinantare de la bugetul national – 167,31 milioane euro pentru Masura 13 – “Plati pentru zone care se confrunta cu constrangeri naturale sau cu alte constrangeri specifice” – din PNDR 2014-2020;
3) Bugetul national – 92,55 milioane euro pentru Ajutorul National Tranzitoriu in Sectorul Vegetal (ANT1), potrivit unui comunicat APIA din data de 17 iunie.
 
De asemenea, APIA a confirmat ca a inceput plata subventiilor pentru crescatorii de animale. Astfel, Agentia de Plati precizeaza ca s-a demarat autorizarea la plata a Ajutorului National Tranzitoriu 7 – schema decuplata de productie, specia bovine, in sectorul lapte.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.93 din 177 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016