Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA a platit pana la inceputul lunii 460 de milioane de euro pentru avansuri

apia-a-platit-pana-la-inceputul-lunii-460-de-milioane-de-euro-pentru-avansuri

Suma a fost platita in interval de doua saptamani, iar pana la finele lui noiembrie, agentia de plati mai are de achitat un miliard de euro.


Incepand cu jumatatea lunii octombrie, pana la data de 1 noiembrie, APIA a reusit sa plateasca fermierilor 460 de milioane de euro, reprezentand avansurile pentru campania 2016, fiind cea mai mare suma pe care agentia a reusit sa o achite pana acum in avans.
 
Anuntul a fost facut de seful MADR, care a precizat ca pana la afarsitul lunii, atunci cand este termenul limita, mai trebuie platite avansuri in valoare de un miliard de euro si ramane de vazut daca lucrurile vor decurge la fel de bine ca si pana acum.
 
„Niciodata nu s-au platit mai mult de 330 de milioane ca avans. Dar este doar inceputul pentru ca intentia noastra este sa platim o suma cat mai mare pana la 30 noiembrie si probabil vom ajunge la un 1 miliard de euro. Iar vestea cea mare este ca am stabilit foarte clar cu agentia de plati sa incepem plata subventiei regulare, deci subventia integrala, de la 1 decembrie”, a declarat in acest sens Achim Irimescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acesta a mai precizat ca pana la sfarsitul lunii se va incerca sa se acorde banii si pentru fermierii care se afla in control, insa conditia este ca acestia sa aiba o doza de risc redus.
 
„Exista un risc ca acei fermieri care se afla in control pe teren sa aiba probleme si sa nu le putem recupera banii si atunci decizia a fost sa ii platim doar pe acei fermieri care au o doza de risc redus. Dar noutatea este ca vom incerca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa dam bani si pentru care sunt in control pentru ca de obicei pe aceste liste se regasesc marii fermieri care au nevoia cea mai mare de bani pentru ca au de platit inputurile, au de facut insamantari, si alte lucrari”, a mai precizat seful MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.96 din 84 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016