Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA accepta cereri de plata aferente Campaniei 2020

apia-accepta-cereri-de-plata-aferente-campaniei-2020

Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) anunta ca accepta cereri de plata aferente Campaniei 2020. Este o veste extraordinara pentru fermieri!


Conform anuntului APIA, prin aceasta masura se urmareste minimizare, pe cat posibil, a efectelor negative asupra sectorului agricol provocate de pandemia Covid-19, boala cauzata de coronavirusul SARS-CoV-2. Totodata, APIA urmareste sa asigure "flexibilizare si fiabilizarea interactiunii cu fermierii".
 
Documentele specifice schemelor de plata pentru sectorul zootehnic (inclusiv Pachetul 8 din Masura 10) se transmit la APIA, prin mijloace electronice (telecomunicatii) disponibile, de catre fermier sau de catre Oficiile judetene ale Agentiei Nationale pentru Zootehnie.
 
Sunt necesare:
  • adeverinta eliberata de asociatia/agentia acreditata pentru infiintarea si mentinerea Registrului genealogic al rasei;
  • adeverinta care certifica metisul cu rasa de carne;
  • adeverinta prin care se confirma respectarea raportului de maximum 35 femele ovine/caprine neinscrise si neinregistrate intr-un Registru Genealogic la un berbec/tap cu certificat de origine;
  • adeverinta eliberata de Asociatia care conduce registrul genealogic al rasei solicitate la plata Pachetul 8 din Masura 10.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Documentele specifice privind acordarea rentei viagere agricola se transmit la APIA, prin mijloace electronice (telecomunicatii) disponibile, de catre rentier/imputernicit/mandatar/curator sau prin solicitarea online de catre centrele judetene/locale APIA a documentelor la primarii.
 
Aici avem in vedere:
  • contractul/ele de arendare;
  • adeverinte de reziliere;
  • adeverinte de confirmare a suprafetei totale existente in proprietatea rentierului.
 
Cererile de plata aferente ajutoarelor de stat si deconturile justificative privind masura Masura 14 Bunastarea animalelor se transmit la APIA prin mijloace electronice.
 
In ceea ce priveste ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, formularul cererii de plata va fi transmis catre fermieri prin mijloace electronice de catre functionarii Centrelor Judetene (CJ) ale APIA.
 
Depunerea cererilor de plata de catre fermieri se va efectua prin mijloace electronice. Documentele aferente cererilor de plata pentru Masura privind bunastarea animalelor, documentele aferente ajutorului de stat in sectorul cresterii animalelor si cele pentru ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura vor fi scanate si incarcate de catre fiecare fermier  pe un server extern (FTP) pus la dispozitie de catre APIA, unde vor avea drepturi doar de incarcare. 
 
Fermierii vor crea un director (folder) cu denumirea societatii si judetul unde vor incarca formularul de cerere de plata si documentele aferente perioadei pentru care solicita plata.
 
Functionarii APIA CJ vor avea acces la serverul extern (FTP) si vor descarca documentele aferente fiecarui fermier. Aceste documente vor sta la baza operarii datelor in aplicatia electronica de gestionare a sprijinului financiar si efectuarii verificarilor administrative ulterioare.
 
Dupa finalizarea verificarilor administrative si aprobarea cantitatilor de motorina prin ordin MADR functionarii din cadrul CJ APIA (SMS) vor emite Decizia de plata care va fi  transmisa prin mijloace electronice (posta electronica) fermierilor.
 
Informatii detaliate privind masurile instituite sunt disponibile in Ordinul nr. 89/03.04.2020. Instructiunile de mai sus, insa, sunt suficiente.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016