Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Accesul in sediile institutiei, restrictionat

apia-accesul-in-sediile-institutiei-restrictionat

Agentia de Plati si Interventie in Agricultura anunta ca accesul in sediile institutiei va fi restrictionat, avand in vedere raspandirea Covid-19 cauzata de SARS-CoV-2.


Activitatea de relatii cu publicul se desfasoara online prin intermediul adreselor de e-mail, telefonic sau prin servicii de posta/curierat, iar datele de contact se regasesc pe site-ul www.apia.org.ro.
 
Potrivit sursei citate, vizarea carnetelor de rentier agricol s-a suspendat in perioada 12 martie 2020 - 4 mai 2020 iar activitatea de primire a cererilor unice de plata pentru perioada 16 martie 2020 - 6 aprilie 2020.
 
De asemenea, controalele la fata locului s-au suspendat, pana la data de 31 martie 2020, pentru acordarea ajutorului financiar FEGA in cadrul Programului pentru scoli al Romaniei, acordarea ajutorului financiar pentru programele de reconversie/ restructurare a plantatiilor viticole, asigurarea recoltei plantatiilor viticole cu soiuri de struguri de vin, acordarea sprijinului financiar pentru masura de investitii in sectorul vinicol.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Agentia de plati precizeaza ca s-a prelungit perioada de depunere a cererilor de sprijin in cadrul sesiunii nr. 4 aferenta submasurii 8.1 "Impadurirea si crearea de suprafete impadurite" si sesiunii nr. 3 aferenta submasurii 15.1 "Plati pentru angajamente de silvomediu", similar cu prelungirea perioadei de depunere a cererii unice de plata pentru anul 2020, dar si perioada de depunere a cererilor de plata pentru submasura 8.1 "Impaduriri si crearea de suprafete impadurite", sesiunile 1, 2 si 3 si submasura 15.1 "Plati pentru angajamente de silvomediu" , sesiunile 1 si 2, similar cu prelungirea perioadei de depunere a cererii unice de plata pentru anul 2020.
 
Nu in ultimul rand, s-a prelungit perioada de depunere a deconturilor justificative aferente trimestrul I pentru beneficiarii Masurii 14 "Bunastarea animalelor" cu o luna, respectiv pana la data de 31 mai 2020, urmand a fi propuse masuri suplimentare in functie de evolutia restrictiilor impuse pe fondul epidemiei; s-a suspendat efectuarea controalelor pe teren pentru anexa 17 B sau alte tipuri de controale, ca urmare a unor sesizari, reclamatii, controale specifice masurilor de agromediu, acolo unde se impune prezenta fermierului; s-a suspendat deplasarea in teren a consilierilor Directiei Antifrauda Control Intern si a auditorilor APIA (in baza delegatiilor, ordinelor de control/serviciu).
 
APIA desfasoara in continuare activitatea de preluare a documentelor privind schemele de sprijin cuplat in sector vegetal 2019, care se vor depune la sediul APIA (Centre judetene si Centre locale), la intrarea in institutie si vor fi ridicate de catre functionarii implicati. Activitatea de eliberare a adeverintelor privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 14 - Bunastarea animalelor pachet a) si pachet b) anul de angajament 2020 se va realiza in conditiile date, conform solicitarilor, functionarii implicati vor prelua solicitarile si vor preda adeverintele la intrarea in institutie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.8 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016