Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA, anunt despre Cererile unice de plata 2022

apia-anunt-despre-cererile-unice-de-plata-2022

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat, intr-un comunicat, ca peste 330.000 de fermieri au depus deja Cererile unice de plata pentru anul 2022, in perioada 1 martie - 1 aprilie, suprafata totala vizata fiind de 1.873.100,60 hectare.


Completarea Cererilor unice de plata se realizeaza accesand site-ul APIA www.apia.org.ro, respectiv link-ul aplicatiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amanuntita a utilizarii aplicatiei se gaseste in ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat prin butonul Asistenta.

Fermierii trebuie sa stie ca vor completa o singura Cerere Unica de Plata 2022, chiar daca se utilizeaza suprafete de teren in diferite localitati sau judete. De asemenea, incepand din acest an fermierii pot semna cererea de plata folosind semnatura electronica.
 

Documente pentru dosarul Cererii unice de plata

 
Documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata si modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificat de inregistrare la ONRC/ certificat de inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, catre Centrele judetene si locale ale APIA de care apartin fermierii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Informatiile detaliate pentru accesarea fiecarei scheme de plata/masuri de sprijin, hartile si listele cu UAT-urile eligibile pentru masurile de dezvoltare rurala, dar si ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate pe site-ul Agentiei.
 
In conformitate cu prevederile OMADR nr.46/25.02.2022 privind aprobarea formularului – tip al cererii unice de plata pentru anul 2022, Campania de depunere a Cererilor Unice de Plata se va incheia la data de 16 mai 2022.
 
Situatia depunerii cererilor unice de plata pentru Campania 2022, structurata pe fiecare judet, numar de fermieri si suprafata solicitata la plata poate fi consultata aici.
 
 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016