Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Peste 680.000 de fermieri si-au primit avansurile pentru subventii

apia-peste-680000-de-fermieri-si-au-primit-avansurile-pentru-subventii

La jumatatea lunii viitoare urmeaza sa intre la plata si crescatorii de bovine.


Ultimele cifre comunicate de oficialii din agricultura indica faptul ca la 10 zile de la startul campaniei de plata a avansului pentru subventii, 78 la suta dintre fermierii care au depus cereri unice si-au primit banii in conturi.
 
Astfel, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a anuntat in cadrul targului Indagra ca pana la 26 octombrie fusese autorizata la plata suma de 722 de milioane de euro, iar platile fusesera deja efectuate pentru 78 la suta dintre cei circa 850.000 de beneficiari care au depus cereri.
 
Concret, peste 680.000 de fermieri au primit avansurile in conturi, fiind pentru prima data cand crescatorii de animale se numara printre beneficiarii avansurilor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Deocamdata , banii nu au ajuns decat la crescatorii de ovine si caprine, insa oficialii au dat asigurari ca platile pentru crescatorii de bovine vor fi demarate pe 15 noiembrie.
 
Acestia nu au putut fi inclusi la plata din data de 16 octombrie, din cauza perioadei de retentie a animalelor in ferma, impusa de UE, perioada care urmeaza sa expire la 15 noiembrie, data cand se va da drumul la plati si pentru aceasta categorie de fermieri.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016