Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Peste 95 de milioane de euro au fost aprobate la plata subventiilor

apia-peste-95-de-milioane-de-euro-au-fost-aprobate-la-plata-subventiilor

Peste 387.500 de beneficiari si-au primit deja subventiile sau urmeaza sa le primeasca in zilele urmatoare, seful APIA precizand ca platile vor continua si anul viitor.


Seful APIA, Adrian Pintea, dar si ministrul Agriculturii, Petre Daea au anuntat zilele acestea ca plata subventiilor catre fermieri decurge conform planificarilor, iar sumele finale aprobate pana acum depasesc 95,36 de milioane de euro.
 
Spre exemplu, in cursul zilei de joi, seful APIA declara ca „la plata finala avem 44.286 de fermieri iar suma transferata este de 11,13 milioane euro. In total de pe 4 decembrie cand am demarat platile si pana in prezent avem 387.596 de fermieri iar suma platita este de 95,36 milioane de euro”.
 
Afirmatiile acestuia au fost confirmate si de ministrul Petre Daea, care a vorbit in fata comisiilor de Buget-Finante din Parlament, cu ocazia aprobarii bugetului MADR. Acesta a declarat ca „am spus ca vom acorda la timp subventiile si am facut acest lucru. Este pentru prima data in Romania cand dam plata regulara in acest moment. Sunt 354.000 de beneficiari ai platii regulare si de asemenea este pentru prima data cand dam sprijinul cuplat la zootehnie, incepand cu toamna acestui an, dar si plata pentru inverzire”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cei mai multi dintre cei care si-au primit banii sau pentru care au fost aprobate platile finale si urmeaza sa primeasca banii zilele acestea fac parte din categoria micilor fermieri, care au de primit sume pana in limita a 1.250 de euro.
 
Oficialii APIA au anuntat ca este posibil ca pana la sfarsitul anului sa fie facute platile si pentru fermierii cu suprafete mai mari, iar daca nu, banii urmeaza sa fie virati in conturile acestora in prima perioada a anului viitor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016