Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA plateste bani suplimentari crescatorilor de animale care deja si-au incasat subventiile

apia-plateste-bani-suplimentari-crescatorilor-de-animale-care-deja-si-au-incasat-subventiile

Agentia va redistribui catre fermierii care au animale eligbile sumele care au ramas din plafonul alocat anul trecut.


Surpriza placuta pentru crescatorii de animale, care vor primi in perioada urmatoare bani in plus, pe langa subventiile pe care deja le-au incasat de la APIA.
 
De asemenea, bani in plus vor primi si cei care inca nu si-au incasat subventiile la acest moment, sambata 15 noiembrie fiind termenul limita pe care agentia l-a anuntat pentru finalizarea tuturor platilor.
 
Crescatorii de animale se asteptau la acest bonus financiar, dupa ce ministrul Achim Irimescu facuse un anunt in acest sens la inceputul lunii trecute.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

„De la 826 de euro pe cap, mai dam inca 250 de euro şi ajungem astfel la vaca de lapte la 1000 de euro. Eu nu vreau sa pierdem acesti bani  si atunci voi gasi argumente in fata Comisiei pentru acordarea acestor subventii. Anul acesta platim 1.222 de euro/cap de vaca de carne, la care, daca adaugam si ANT se duce la 1.322 de euro” declara la acel momment Achim Irimescu, seful MADR.
 
Astfel, pentru bivolite, suma suplimentara pe care o vor primi fermierii in cadrul sprijinului cuplat pentru sectorul zootehnic este de 87,1547 euro pe cap de animal, pentru crescatori ide vaci de lapte, suma este de 92,904 euro pe cap de animal, iar pentru taurine de carne, 90,07 euro pe cap de animal.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 156 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016