Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Precizari importante pentru crescatorii de animale

apia-precizari-importante-pentru-crescatorii-de-animale

APIA aduce precizari importante pentru crescatorii de animale care au apelat la sprijin financiar prin eco-schemele din sectorul zootehnic aferente Campaniei 2024.


Reprezentantii agentiei reamintesc solicitantilor care si-au asumat angajamente pentru eco-schema PD-08 - "Masura pentru bunastarea tineretului bovin la ingrasat" ca au obligatia depunerii pana la 31 iulie 2024, a decontului justificativ si a documentelor care ateste indeplinirea ceintelor specifice pentru activitatea de crestere si ingrasare desfasurata in perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2024, in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 106/2024, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
De asemenea, efectivele bovine pentru care s-au asumat angajamente privind echo-schemele PD-07 - "Cresterea nivelului de bunastare a vacilor de lapte" si PD-08 - "Masura pentru bunastarea tineretului bovin la ingrasat" si pentru care nu se respecta conditiile superioare de bunastare in perioada 1 ianuarie 2024 pana la data depunerii cererii de plata, nu vor putea fi eligibile la plata si nici nu vor fi sanctionate. 
 
Aceasta perioada este considerata perioada de adaptare, in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 278/2024 pentru aprobarea sistemului de sanctiuni aplicabil interventiilor si ajutoarelor nationale tranzitorii in sectoarele vegetal si zootehnic, aferente cererilor de plata incepand cu anul de cerere 2024.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
APIA atrage atentia ca solicitantii eco-schemei PD-27 - "Cresterea nivelului de bunastare a bovinelor prin pasunat extensiv pe pajisti in conditii optime de sustenabilitate" care nu au declarat in cererea de plata codul exploatatiei cu RO ANSVSA amplasata pe pasune au obligatia depunerii formularului de modificare tip M5, prin care vor completa acest cod al exploatatiei in care sunt transferate animalele pe perioada de pasunat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton