Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Prima transa din subventia pe hectar si animale

apia-prima-transa-din-subventia-pe-hectar-si-animale

Fermierii au incasat subventiile in avans pentru acest an, direct cu adeverinta eliberata de APIA.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a anuntat cati fermieri au apelat la eliberarea adeverintei-punte pentru platile in avans.
 
De asemenea, fermierii mai pot cere adeverinta pana la inceperea efectiva a platilor in avans in cazul subventiilor directe.
 
Un numar de 27.059 de fermieri au solicitat eliberarea adeverintelor-punte pentru platile in avans. Aceste sume pot fi solicitate la bancile cu care agentia a incheiat conventii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Continuam eliberarea de adeverinte necesare accesarii de credite bancare pentru beneficiarii unor forme de sprijin financiar finantate din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA) si Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADER) si implementate de institutia noastra in Campania 2023. 
 
Astfel, numarul adeverintelor solicitate de fermieri pentru interventiile finantate din FEGA a ajuns la 15.636 iar pentru interventiile finantate din FEADR au fost eliberate 11.423 de adeverinte", a anuntat APIA pe pagina de Facebook.
 
Beneficiarii schemei de ajutor din sectorul cresterii animalelor aferente perioadei 1 iulie - 31 decembrie 2023 pot cere adeverintele-punte pentru a incasa mai repede banii alocati.
 
"Am incheiat conventii cu institutii bancare si nebancare si am demarat eliberarea de adeverinte pentru solicitantii schemei de ajutor de stat reglementata de OUG nr. 61/2023 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor aferenta perioadei 1 iulie – 31 decembrie 2023, care intentioneaza sa acceseze credite in vederea finantarii activitatilor curente. 
 
Ramanem alaturi de fermieri, mereu conectati la nevoile de finantare a activitatilor agricole pe care acestia le desfasoara, contribuind astfel la un sector agricol tot mai dezvoltat", a mai transmis APIA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016