Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
APIA: Producatorii de legume si fructe pot depune cereri pentru un sprijin financiar temporar
Ajutorul venit din partea Comisiei Europene va fi acordat celor care sunt de acord sa retraga de pe piata anunite cantitati de produse, in vederea redistribuirii gratuite.
Conform unui comunicat la agentiei de plati, cantitatea maxima de produse repartizata Romaniei este de 3000 de tone impartite pentru urmatoarele produse destinate consumului in stare proaspata: 1500 de tone pentru tomate, castraveti, inclusiv cornison, morcovi, varza alba si varza rosie, ardei gras, conopida, broccoli, ciuperci din genul Agaricus si 1500 de tone pentru mere, pere, prune, fructe de tip baca, struguri de masa proaspeti, piersici si nectarine.
Beneficiarii acestei masuri sunt atat organizatiile de producatori din sectorul fructe si legume. cat si producatori de fructe si legume care nu sunt membri ai unei organizatii de producatori, iar un slicitant poate beneficia de maxim 750 de tone din cantitatea totala repartizata fiecarui sector.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Cererile pentru sprijinul financiar temporar se depun la centrele judetene ale APIA dupa finalizare operatiunilor de catre fiecare solicitant dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la stoparea masurii.
La momentul depunerii cererilor, solicitantii trebuie sa mai prezinte functionarilor APIA un certificat de conformitate eliberat de inspectori prin structurile cu atributii in inspectii tehnice ale MADR, documente justificative care sa motiveze cuantumul solicitat al ajutorului, dupa caz, si adeverinta de la institutia bancara unde a fost deschis contul in care se solicita sa fie efectuata plata.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.03 din 19 voturiUltima ora
- » AFM da startul. Incep inscrierile in programul Rabla pentru tractoare
- » AFIR: Finantari de 13 milioane de euro pentru crescatorii de animale
- » APIA: Ajutor de stat de peste 239 milioane de lei
- » Subventii APIA: Beneficiarii vor primi banii pana in noiembrie
- » APIA a autorizat la plata 35 milioane de euro
Idei de afaceri in agricultura