Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA s-a angajat sa plateasca subventiile crescatorilor de animale pana pe 31 august

apia-s-a-angajat-sa-plateasca-subventiile-crescatorilor-de-animale-pana-pe-31-august

Acesta este noul termen anuntat la jumatatea saptamanii de reprezentantii agentiei de plati.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura va finaliza platile aferente schemelor din sectorul zootehnic pana la data de 31 august 2016, a anuntat, miercuri, institutia.
 
Potrivit sursei citate, Comisia Europeana nu va aplica reduceri pentru platile directe finantate din FEGA aferente anului 2015 care sunt efectuate dupa data de 30 iunie 2015, respectiv in perioada 1 iulie — 15 octombrie 2016.
 
„Astfel, avand in vedere dificultatile specifice intampinate in primul an de implementare a reformei PAC 2013 de mai multe state europene, Comisia Europeana nu va aplica reduceri pentru platile directe finantate din FEGA aferente anului 2015 care sunt efectuate dupa data de 30 iunie 2015, respectiv in perioada 1 iulie — 15 octombrie 2016, in conformitate cu articolul 5(4) al Regulamentului (UE) nr. 907/2014. Facem precizarea ca Agentia isi ia angajamentul sa finalizeze platile aferente schemelor din sectorul zootehnic pana la data de 31 august 2016”, se arata in comunicatul APIA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

APIA precizeaza ca pentru sumele autorizate din Bugetul National si Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala poate exista un decalaj de cateva zile pana la primirea sumelor in conturile fermierilor.
 
Pana in prezent, agentia a platit pana in prezent subventii de 1,919 miliarde de euro pentru 920.000 de fermieri, din fondurile aferente anului 2015, de 2,1 miliarde de euro. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.93 din 58 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016