Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: S-a extras esantionul de fermieri pentru controlul pe teren

apia-s-a-extras-esantionul-de-fermieri-pentru-controlul-pe-teren

APIA a anuntat ca a fost extras esantionul pentru controlul pe teren al fermierilor Campania 2024, aferent schemelor de plata pe suprafata, masurilor de dezvoltare rurala, schemelor de ajutor din sectorul zootehnic si conditionalitate din cererea de plata.


Conform APIA, esantionul de control extras din baza de date a agentiei contine un numar de 13.160 fermieri si o suprafata toatala controlata de 795.003,69 ha. In acest sens, se vor verifica respectarea normelor de conditionalitate, a cerintelor minime si specifice aferente schemelor de plata in sectorul vegetal si in sectorul zootehnic.
 
In ceea ce priveste controlul pe teren aferent schemelor de ajutor din sectorul vegetal, s-a stabilit un numar de 7.912 fermieri. Controlul pe teren aferent schemelor de ajutor din sectorul zootehnic contine 5.356 fermieri, iar pentru controlul pe teren privind conditionalitatea contine 1.314 fermieri.
 
APIA are obligatia ca pana la data de 11 octombrie 2024 sa efectueze controlul la fata locului pentru cererile de plata esantionate in acest scop. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon


Ce iti promite Amazon Spatii de depozitare Recomandari de gestionare a stocurilor  Piata larga  Lista nelimitata de clienti  DAR Cum inveti sa investesti   Cum inveti sa alegi distribuitorul   Ce sunt strategiile de marketing Cum alegi una potrivita pentru tine   Pentru aceste intrebari si multe altele am...

Oferta Speciala
valabila 48h
Controlul aferent al unor obligatii/cerinte specifice se va efectua, dupa caz, in iarna sau primavara anului urmator. In conditiile in care fermierii refuza efectuarea controlului pe teren de catre inspectorii APIA, cererea de plata va fi respinsa de la plata.
 
De asemenea, esantionul stabilit pentru controlul pe teren aferent Campaniei 2024 este mai mic cu 3.128 de fermieri fata de cel aferent Campaniei 2023.
 
"Ca in fiecare an, institutia noastra se bazeaza pe cooperarea si sprijinul fermierilor pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare in mod corespunzator", mai transmit reprezentantii APIA in comunicatul mentionat.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016