Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Sectorul zootehnic primeste plati de peste 322 de milioane de lei

apia-sectorul-zootehnic-primeste-plati-de-peste-322-de-milioane-de-lei

APIA anunta platile pentru fermierii din sectorul zootehnic. Suma platita este de 322.571.806,13 lei si se acorda de la bugetul statului, prin bugetul MADR.


Din suma mentionata, s-au platit 141.305.024,56 lei pentru sectorul suine unui numar de 234 beneficiari si 181.266.781,57 lei pentru sectorul avicol unui numar de 349 beneficari.
 
Cuantumul ajutorului de stat este 100 euro/UVM, acordat pentru:
 
- capacitatea de productie suine la ingrasat si/sau animale de reproductie, respectiv scoafe si/sau scrofite montate
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
- capacitatea de productie pui de carne, pui de curca, gaini reproductie rase grele si/sau tineret de reproductie, gaini ouatoare si/sau tineret de inlocuire, precum si pui de gaina eclozionati si/sau pui de curca eclozionati
 
"Ajutorul de stat destinat crescatorilor de suine s-a calculat prin inmultirea capacitatii de productie in conditii minime de bunastare, echivalent UVM, in functie de categoriile de suine, respectiv, suine la ingrasat si/sau animale de reproductie (scroafe si/sau scrofite montate) cu cuantumul de 100 euro/UVM. 
 
Ajutorul de stat destinat crescatorilor de pasari s-a calculat prin inmultirea capacitatii de productie in conditii minime de bunastare, echivalent UVM, in functie de categoriile de pasari, respectiv, pui de carne, pui de curca, gaini reproductie rase grele si/sau tineret de reproductie, gaini ouatoare si/sau tineret de inlocuire, precum si pui de gaina eclozionati si/sau pui de curca eclozionati, cu cuantumul de 100 euro/UVM", se arata intr-un comunicat al intitutiei. 
 
APIA mentioneaza ca valoarea totala a ajutorului ce poate fi acordata pentru fiecare beneficiar nu depaseste echivalentul in lei a 280.000 euro, la cursul de schimb valutar de 4,9334 lei pentru 1 euro.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016