Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Stadiul platilor pentru masurile compensatorii

apia-stadiul-platilor-pentru-masurile-compensatorii

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a depasit cu o luna anumite subventii. Fermierii care au cerut detalii despre plata subventiilor compensatorii au fost informati ca abia acum primesc banii beneficiarii care au fost autorizati pana la data de 21 decembrie.


In prezent, se fac platile pentru deciziile de plata emise si intrate in sistemul de contabilitate APIA pana la data de 21 decembrie 2023.
 
Platile compensatorii pentru campania 2023 sunt finantate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltarea Rurala - FEADR. "Pe agro-mediu cand intra banii pentru ca a trecut o luna de cand am primit bani pe celelalte scheme si pe agro-mediu nu au intrat?", a intrebat un fermier pe pagina de Facebook a APIA.
 
In acest sens, functionarii APIA au mentionat ca fermierii au primit in cont banii pentru deciziile de plata emise si intrate in sistemul de contabilitate APIA pana la data de 21 decembrie 2023.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Masurile finantate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala – FEADR, printre care si pachetele Masurii 10 – Agro-mediu si clima, sunt platite momentan pentru deciziile de plata emise si intrate in sistemul de contabilitate APIA pana la data de 21.12.2023", se arata in raspunsul APIA.
 
APIA a informat pe data de 19 ianuarie ca in perioada 15-19 ianuarie 2024 a efectuat plati pentru anul de cerere 2023 in suma totala de 127.508.669 euro dintre care pentru platile compensatorii 26.318.730,92 euro pentru un numar de 29.065 fermieri.
 
De asemenea, agentia a mentionat si care este procedura pe care trebuie sa o urmeze fermierii pentru a afla stadiul platilor pentru campania 2023.
 
"Pentru a afla stadiul autorizarii la plata pentru dosarul dumneavoastra puteti lua legatura cu centrul local APIA care va gestioneaza cererea sau puteti transmite un e-mail care sa contina datele dumneavoastra de identificare pe adresa: relatii.cu.publicul@apia.org.ro. 
 
Facem precizarea ca aceste plati nu sunt efectuate in functie de institutiile bancare. Ordinea intrarii la plata este data de data emiterii deciziilor de plata", scrie APIA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016