Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Subventia de 100 euro/hectar sufera modificari

apia-subventia-de-100-eurohectar-sufera-modificari

Subventia de 100 euro/hectar din sectorul vegetal scade la 78.09 euro/ha.


"Incepand se azi se autorizeaza la plata ajutorul pe cadrul Ucraina pentru sectorul vegetal. Din pacate s-a limitat de la 100 euro la 78.09 euro/ha", este informatia pe care APIA Central a transmis-o vineri catre centrele judetele ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.
 
Conform promisiunilor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, subventia de 100 euro/hectar pentru sectorul vegetal si cea de 100 euro/UMV pentru sectorul zootehnic trebuia sa intre in conturile fermierilor pana in data de 10 mai.
 
In urma cu trei saptamani, secretarul de stat spunea ca fondurile initiale pregatite de MADR pentru aceste ajutoare nu erau suficiente. La putin timp a fost emis un nou act normativ prin care sa se suplimenteze bugetul. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Cu toate acestea, Florin Barbu a declarat intr-un comunicat al MADR ca pana in 15 mai fermierii isi vor primi cei 100 de euro, dupa ce va face o suplimentare a bugetului.
 
"Asa cum am promis, fermierii vor primi 100 euro/hectar, respectiv 100 euro pentru UVM la porc si pasare. Fermierii vor primi acesti bani chiar daca plafonul estimat initial pentru plata despagubirilor va fi depasit. In acest sens avem in vedere o suplimentare a bugetului, pentru a asigura cuantumul de 100 de euro tuturor beneficiarilor eligibili", a declarat seful MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton