Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape 633.000 de fermieri si-au primit subventiile in prima saptamana de la inceperea platilor

aproape-633000-de-fermieri-si-au-primit-subventiile-in-prima-saptamana-de-la-inceperea-platilor

La APIA se lucreaza in continuare la foc continuu pentru ca toti fermierii care au depus cereri sa isi primeasca banii in cel mai scurt timp.


A trecut mai bine de o saptamana de cand APIA a inceput plata subventiilor in sectorul vegetal, timp in care angajatii agentiei au lucrat la foc continuu pentru a face ca banii sa ajunga in conturile fermierilor.
 
Luni, directorul general adjunct al APIA, Nicolae Horumba, a facut un scurt bilant al primei saptamaini scurse de la inceperea efectuarii platilor, anuntand ca banii au ajuns in conturile a aproape 633.000 de fermieri.
 
„La aceasta ora avem platiti, cu tot ce s-a mai autorizat la plata sambata si duminica, 632.956 de fermieri cu suma totala de 251.250.000 de euro”, a declarat luni Nicolae Horumba.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acesta a mai reamintit ca platile APIA se efectueaza in lei, la cursul de schimb stabilit de catre Banca Centrala Europeana in data de 30 septembrie 2015 si publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
 
Schemele ce urmea a fi autorizate la plata zilele acestea sunt schema de plata unica pe suprafata, in cuantum de 79,7392 euro/ha, adica 352,2558 lei/ha, plata redistributiva, plata pentru tinerii fermieri in cuantum de 19,9348 euro/ha, adica, 88,0639 lei/ha si schema de ajutoare nationale tranzitorii pentru culturi pe teren arabil, decuplata de productie, in cuantum de 19,1942 euro/ha, adica 84,7922 lei/ha.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.02 din 455 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016