Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au promis ca se dau subventiile saptamana asta

au-promis-ca-se-dau-subventiile-saptamana-asta

Seful APIA a promis, vineri, ca saptamana aceasta vor incepe sa plateasca subventiile catre fermieri. Potrivit acestuia, se dau subventii in valoare de 277 milioane de euro. Pana pe 10 aprilie, subventia pe suprafata va fi platita in proportie de 98,5%. Zilnic vor fi facute plati ale subventiei catre fermieri, a mai spus directorul Agentiei de Plati.


"Incepand din 2 aprilie, vom face plati pentru aproximativ 277 milioane euro, de asa maniera incat la nivelul datei de 10 aprilie in jur de 98,5% din platile totale prevazute sa fie incheiate pentru a se asigura si o primavara cu bani la fermieri, nu doar o toamna", a declarat vineri Florin Marius Faur, directorul general al APIA.

In acelasi timp, Faur a anuntat ca vor incepe controalele in comunele cu probleme privind supradeclararea.

"In 500 de localitati din Romania echipele APIA vor avea in plina derulare o actiune prin care comunele unde de-a lungul anilor au s-au identificat probleme mari de suprapuneri, supradeclarari, vor fi vizitate si impreuna cu fermierii se va merge din bloc in bloc pentru a se pozitiona corect. Nu este un control autentic pentru ca un control autentic incepe dupa depunerea cererilor, dupa 11 iunie", a spus seful APIA.

Reprezentantul agentiei a mai spus ca in acest moment, cand exista deja 33% din cereri depuse, sunt 100.000 de suprapuneri, numar mai redus.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


APIA a lansat la inceputul lunii campania de primire a cererilor de plata pentru schemele sau masurile de sprijin pe suprafata 2012.

APIA a comunicat totalul subventiei platite pana in prezent


In perioada ianuarie 2011-februarie 2012 APIA a autorizat si efectuat plati in conturile beneficiarilor in valoare de aproximativ 2,9 miliarde euro, din care 1,93 miliarde euro din fonduri europene. Sumele au vizat campaniile de plati pe suprafata 2010 si 2011, plati pentru masurile de piata si ajutoare de stat.

Totalul platilor derulate prin APIA din fonduri UE in perioada 2007-februarie 2012 este de aproximativ cinci miliarde de euro. Pentru perioada 2007-2013 sunt prevazute plati totale din fonduri UE de aproximativ 8,2 miliarde euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016