Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Banca Romaneasca pune la bataie 225 de milioane de lei pentru creditarea fermierilor ce beneficiaza de subventii de la APIA

banca-romaneasca-pune-la-bataie-225-de-milioane-de-lei-pentru-creditarea-fermierilor-ce-beneficiaza-de-subventii-de-la-apia

Institutia bancara a anuntat ca a semnat conventia tripartita cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Fondul de Garantare a Creditului Rural, in vederea finantarii fermierilor ce beneficiaza de subventii in cadrul schemei de plata unica pe suprafata, Campania 2014.


Ca urmare a acestui acord, banca aloca un plafon de pana la 225 de milioane de lei, destinat finantarii cu pana la 90 la suta din valoarea subventiei oferite de catre APIA firmelor din sectorul agricol in anul 2014.
 
Antreprenorii din agricultura care detin Adeverinte APIA pot accesa in avans pana la 90 la suta din valoarea subventiei oferite. Creditele vor fi acordate in lei si vor fi rambursate in momentul incasarii subventiilor SAPS, virate de catre APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Romaneasca. FGCR poate garanta pana la 80 la suta din valoarea creditului acordat. Pana la sfarsitul anului, acest tip de credite va face obiectul unei promotii cu privire la costurile la care clientii interesati le pot accesa.
 
Referitor la aceste credite destinate fermierilor beneficiari de subventii APIA, Cosmin Calin, director executiv Unitatea Corporatii, Banca Romaneasca, a precizat ca „Banca Romaneasca isi propune sa devina partenerul antreprenorilor din agricultura in desfaşurarea activitaţilor curente şi de investiţii. Pe langa subvenţiile oferite de statul roman agricultorilor, pachetele de finanţare ale bancii se adreseaza şi celor care acceseaza fonduri europene”.
Banca Romaneasca este una dintre instituţiile financiare importante care activeaza pe piaţa din Romania oferind clienţilor sai, persoane fizice şi juridice, o gama larga de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cu un capital social de peste 700 milioane lei şi o reţea naţionala de sucursale in majoritatea oraşelor importante ale ţarii, Banca Romaneasca are 22 ani de activitate pe piaţa bancara din Romania. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, deţinand in prezent 99,279 la suta din capitalul social al acesteia.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016