Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calendar APIA. Care sunt termenele limita din aceasta luna?

calendar-apia-care-sunt-termenele-limita-din-aceasta-luna

In aceasta luna exista mai multe termene limita la care fermierii trebuie sa fie atenti.


In acest sens, pe langa platile regulate pe care Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura le efectueaza pentru campania 2022, institutia primeste si cererile pentru schemele de plata aferente acestui an.
 
De asemenea, data de 15 mai este una dintre cele mai importante din an la APIA. La aceasta data se incheie campania de depunere a cererilor unice de plata. Astfel, fermierii care vor sa primeasca subventiile pentru anul 2023 trebuie sa depuna cererile la timp.
 
Cererile de acordare a sprijinului financiar pentru producatorii agricoli din sectorul cereale se depun tot in luna mai. Obiectivul schemei este asigurarea unui grant financiar pentru compensarea cheltuielilor angajate de producatorii agricoli din sectorul cereale pentru depozitarea in spatii proprii sau depozitarea in custodie la terti a cantitatilor de grau obtinute din productia proprie a anului trecut si inregistrate la data de 1 februarie 2023. Termenul limita pentru depunerea cererilor este data de 11 mai 2023.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Luna aceasta, APIA se intalneste si cu cererile de plata pentru interventiile aferente sectorului apicol. Beneficiarii pot depune cererile de plata si documentele doveditoare pentru interventiile aferente anului curent, la centrele judetene ale APIA si al Municipiului Bucuresti sau la centrul judetean cel mai apropiat de sediul social, de vatra stupinei sau de locul de deplasare in pastoral al stupinei.
 
In a doua jumatate a lunii mai, APIA va transmite banii pentru sprjinul cuplat vegetal. SCV urmeaza sa intre la plata dupa data de 15 mai, acesta fiind termenul limita pentru depunerea anumitor documente justificative specifice.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016