Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand se depun cererile de finantare pentru bunastarea animalelor

cand-sedepun-cererile-de-finantare-pentru-bunastarea-animalelor

APIA a anuntat printr-un comunicat care sunt datele pana la care fermierii care doresc sa beneficieze de ajutorul pentru bunastarea animalelor pot depune cerererile in acest sens.


Dupa cum reiese din comunicatul agentiei de plati  data de 31 ianuarie 2019 este termenul limita pentru depunerea cererilor de plata pentru anul de angajament 2019, pentru angajamentele multianuale aflate in derulare in cadrul Masurii 14T (fosta Masura 215) – Plati privind bunastarea animalelor, Pachet a) – Porcine (Sesiunea 3) si Pachet b) – Pasari (Sesiunea 2), in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr.155/2017, Anexa nr.1 si Anexa nr.2.
 
Modelele cererilor de plata se regasesc in OMADR nr.826/2016 si se pot descarca de pe site-ul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, sectiunea Masuri specifice –Masuri de sprijin finantate din FEADR - Masura 215 - Materiale de informare - Modelul cererii de plata pentru Pachet a) si Modelul cererii de plata pentru Pachet b) si pot fi completate online accesand sectiunea Masuri de sprijin finantate din FEADR - Masura 215 - Completare online.
 
Documentele care insotesc cererea de plata sunt prevazute in Ghidul solicitantului, versiunea 3.1 pentru pachet a) si versiunea 2.0 pentru pachet b) si sunt postate pe site-ul APIA, sectiunea Masuri specifice - Masura M 215 - Materiale de informare - Porcine sesiunea III si Pasari sesiunea II.
 
In perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019 se depun cererile de plata pentru anul 2019, pentru angajamentele anuale din cadrul  Masurii M14 – Bunastarea animalelor, Pachet a) – Plati in favoarea bunastarii porcinelor si Pachet b) – Plati in favoarea bunastarii pasarilor, in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 45/2019, Anexa nr.1 si Anexa nr.2, publicat in Monitorul Oficial nr.37 si nr. 37 bis din 14.01.2019.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cererile pot fi completate online accesand site-ul APIA din Pagina de inceput, banner-ul rotativ - M14 Bunastarea animalelor, butonul “Intra in sectiune”– Detalii.
 
Documentele care insotesc cererea de plata sunt prevazute in Ghidul solicitantului, Editia a II-a, postat pe site-ul APIA, Sectiunea Masuri de Sprijin si IACS - Masuri delegate din PNDR - Masura M14 - Bunastarea animalelor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016