Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt crescatorii de animale care vor primi primii avansuri

care-sunt-crescatorii-de-animale-care-vor-primi-primii-avansuri

Pentru prima data, anul acesta se vor plati avansuri si pentru sprijinul cuplat zootehnic, iar platile se vor face in paralel cu cele din sectorul vegetal.


Peste doar cateva zile, din prima zi a saptamanii viitoare, APIA va incepe plata avansurilor la subventii, anul acesta fiind consemnata si o premiera absoluta. Dupa cum a precizat si Adrian Pintea, directorul general al agentiei de plati, pentru prima data in cei 11 ani de cand se platesc subventii fermierilor, vor fi acordate avansuri si pentru crescatorii de animale.
 
Plata sprijinului cuplat in zootehnie se va face tot incepand cu data de 16 octombrie, in paralel cu plata avansurilor pentru sectorul vegetal, seful APIA declarand ca toate pregatirile sunt in grafic, pentru ca de luni sa inceapa sa fie virati in conturi primii bani.
 
Sprijinul cuplat zootehnic se acorda crescatorilor de ovine si caprine, si celor de bovine, iar primii care vor intra la plata sunt crescatorii de ovine. Seful APIA spune ca intentia era safie inclusi si crescatorii de bovine, astfel incat acestia sa primeasca avansuri incepand tot din 16 octombrie, insa acest lucru nu a fost posibil din cauza perioadei de retentie in exploatatie, care expira pe 15 noiembrie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Fondurile totale disponibile pentru crescatorii de ovine si caprine sunt in valoare de 50,78 de milioane de euro, in timp ce pentru schema decuplata de productie de lapte pentru crscatorii de bovine sunt disponibili 24.08 milioane de euro. Totodata, pentru sectorul carne, specia bovine, sunt disponibili 101,2 milioane de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016