Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cati bani vor fi alocati pentru subventiile pe motorina pentru 2017

cati-bani-vor-fi-alocati-pentru-subventiile-pe-motorina-pentru-2017

Suma va fi alocata de la bugetul de Stat,prin ministerul Agriculturii, iar structura insarcinata cu efectuarea platilor va fi in continuare APIA.


Plata ajutorului de stat se solicita pe baza unor cereri de plata adresate Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, prin centrele judetene/locale dupa caz, de catre beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare, care se depun in termen de 15 zile de la finele lunii pentru care se solicita rambursarea, insotite de o situatie centralizatoare a cantitatilor de motorina achizitionate precum si de copii ale documentelor fiscale de vanzare a motorinei emise de vanzatori pe numele beneficiarilor.
 
Centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura sau al municipiului Bucuresti analizeaza solicitarile beneficiarilor si documentele justificative anexate, in limita cantitatilor totale anuale aprobate prin acordul prealabil pentru finantare prin rambursare, determina cantitatile de motorina pentru care se acorda ajutorul de stat, precum si valoarea acestuia si intocmesc situatii centralizatoare pe care le transmit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura in termen de 15 zile de la data inregistrarii cererilor de plata ale beneficiarilor.
 
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura intocmeste si transmite la Directia generala buget-finante si fonduri europene din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale situatia centralizatoare cu beneficiarii si sumele exprimate in lei, fara subdiviziuni, aferente cantitatilor de motorina determinate la plata, in termen de 5 zile de la inregistrarea situatiilor centralizatoare comunicate de catre Centrele judetene.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Directia generala buget-finante si fonduri europene din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale transmite Ministerului Finantelor Publice solicitarile formulate de catre Agentia de Plati si Interventie in vederea deschiderii creditelor bugetare.
 
Dupa aprobarea de catre Ministerul Finantelor Publice a deschiderii creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale deschide si repartizeaza credite bugetare Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, care, la randul sau, repartizeaza credite bugetare centrelor judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, cu sumele cuvenite.
 
Centrele judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura vireaza sumele cuvenite in conturile beneficiarilor, conform legislatiei in vigoare.
 
Suma alocata pentru plata ajutorului de stat in anul 2017 este de 349.425,907 mii lei si se asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2017.
 
Sumele reprezentand ajutorul de stat sub forma de rambursare pentru cantitatile de motorina determinate la plata de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura prin situatia centralizatoare prevazuta la alin.(2), consumate de beneficiari si nedecontate in anul de cerere, se deconteaza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in anul urmator anului de cerere, cu incadrarea in prevederile bugetare aprobate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 20 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016