Cererile de intentie pentru accesarea Programului National Apicol, la APIA
Publicat la data de 17 Mai. 2021 in:
Subventii Apicultorii care vor sa acceseze Programul National Apicol pot deja sa trimita catre APIA cererile de intentie.
Sprijinul se acorda pentru masura A "Asistenta tehnica pentru apicultori si organizatiile de apicultori", pentru formele asociative apicole legal constituite, respectiv pentru actiunile C.4. "Achizitionarea de mijloace de transport apicol fara autopropulsie - remorca apicola/pavilion apicol si mijloace fara autopropulsie de incarcare-descarcare a stupilor in pastoral" si D.3. "Achizitionarea de accesorii apicole de catre stupinele de elita/multiplicare", pentru apicultori.
Potrivit sursei citate, in contextul actual, cererile de intentie impreuna cu documentele atasate cererii pot fi scanate/fotografiate si transmise la APIA prin intermediul mijloacelor electronice la adresa de e-mail a Centrului Judetean/Centrului Municipiului Bucuresti sau pot fi depuse la registratura Centrelor APIA.
Formularul cererii de intentie impreuna cu alte informatii detaliate privind accesarea PNA se regasesc postate pe site-ul APIA (www.apia.org.ro), la sectiunea Masuri de Piata-Apicultura-Anul 2021, dar este la dispozitia solicitantilor si prin functionarii Centrelor nationale ale Agentiei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
"Numai solicitantii care vor depune cererea de intentie pentru masurile mentionate mai sus au dreptul sa depuna cererea de plata prin care vor solicita sprijin pentru acelasi produs/produse din cererea de intentie", precizeaza reprezentantii APIA.
Astfel, cererile de plata pentru masurile vizate se vor depune pana la termenul limita de 31 iulie 2021.
Potrivit sursei citate, valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul National Apicol este de 51,128 milioane de lei.
Reprezentantii APIA subliniaza ca, oricare ar fi momentul depunerii cererii de plata, cu incadrarea in termenul limita, plata sprijinului financiar se va efectua de catre Agentie dupa controlul tuturor cererilor de plata si dupa centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea incadrarii in plafonul alocat pentru fiecare masura.
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
Afaceri cu trufe. Comoara din gradina de aluni
Trufa este una dintre putinele produse agricole a caror cerere este mult mai mare decat oferta. Spre deosebire de alte culturi traditionale (porumb, grau, vitade-vie etc.), cultura trufelor nu implica cheltuieli mari anuale cu investitia. Daca exista terenul, este vorba practic doar despre achizitio... citeste mai mult>>
Cultura de ricin: ce profit iti poate aduce afacerea
Ricinul este o planta tropicala oleaginoasa, originara din India si Africa. In prezent este cultivata la noi in tara in scop ornamental, industrial si medicinal. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, un numar de peste 200, dar si datorita calitati... citeste mai mult>>