Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cererile de plata pentru reducerea accizei la motorina pot fi depuse la APIA

cererile-de-plata-pentru-reducerea-accizei-la-motorina-pot-fi-depuse-la-apia

Cererile de plata pentru reducerea accizei la motorina folosita in primul trimestru din 2021 pot fi depuse la APIA.


"Avand in vedere faptul ca ultima zi de depunere al cererilor de plata este 30 aprilie 2021,iar aceasta este zi nelucratoare, termenul de depunere se prelungeste pana pe data de 4 mari 2021 inclusiv, in conformitate cu prevederile art.12 din Regulament Delegat UE nr. 640/2014 si ale Codului de Procedura Civila: ”In cazul in care data limita de depunere a unei cereri de ajutor, a unei cereri de sprijin, a unei cereri de plata sau a altor declaratii sau a oricaror documente justificative sau contracte sau data limita pentru modificari aduse cererii unice sau cererii de plata este o zi de sarbatoare legala, o sambata sau o duminica, termenul limita se prelungeste pana in prima zi lucratoare care urmeaza"", se arata in comunicatul transmis de APIA.
 
Potrivit APIA, cererile se transmit prin mijloace electronice la Centrele Judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al Municipiului Bucuresti, de catre administratorul sau reprezentantul legal sau imputernicitul acestuia.
 
Pe data de 12 aprilie, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat ca a inceput sa faca platile aferente ajutorului de stat la motorina utilizata in agricultura in perioada 1 iulie-31 decembrie 2020. Suma totala care urma a fi platita era de 303 milioane de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Guvernul a aprobat pe data de 7 aprilie, intr-o sedinta, o Hotarare prin care aloca 340 milioane de lei, suma necesara pentru plata ajutorului de stat in anul 2021, aferenta cantitatilor de motorina determinate la plata de catre APIA si nedecontate pentru perioada 1 iulie 2020-31 decembrie 2020.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016