Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conditii de eligibilitate pentru obtinerea sprijinului in vederea infiintarii de livezi

conditii-de-eligibilitate-pentru-obtinerea-sprijinului-in-vederea-infiintarii-de-livezi

Acestea se acorda in cadrul submasurii 4.1a ,,Investitii in exploatatii pomicole’’, din PNDR, iar sumele acordate acopera doar jumatate din cheltuielile eligibile, dupa cum precizeaza reprezentantii AFIR.


Prin aceasta submasura se doreste o diversificare a productiei, cresterea competitivitatii, imbunatatirea calitatii produselor obtinute, dezvoltarea unor lanturi scurte de aprovizionare, incurajarea utilizarii de energie electrica regenerabila si cresterea valorii adaugate a produselor prin incurajarea comercializarii de catre fermieri a produselor obtinute.
 
Submasura prevede anumite conditii, pe care fermierii cee doresc accesarea sprijinului trebuie sa le indeplineasca. Acestea sunt legate de tipul operatiunilor desfasurate in cadrul proiectului, statutul entitatii economice in momentul contractarii sprijinului sau de posibilitatea beneficiarului de a asigura cofinantarea proiectului.
 
In momentul depunerii proiectului, beneficiarul va trebui sa depuna documentatia care atesta ca entitatea economica din care acesta face parte nu are datorii, restante fiscale sau locale. In documentatie va trebui sa fie incluse si declaratiile care sa ateste ca investitia va respecta cerintele privind conformarea cu standarde impuse de legislatia nationala si europeana.
 
Pentru a putea accesa sprijinul, investitia din cadrul proiectului va trebui sa se incadreze in cel putin una din urmatoarele actiuni/operatiuni:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

– Investitii in infiintarea si modernizarea fermelor pomicole, dar si a modernizarii parcului de masini sau a utilajelor agricole;
– Investitii in infiintarea si modernizarea pepinierelor pomicole;
– Infiintarea si modernizarea unor unitati de procesare la nivel de ferma dar si investitii pentru comercializarea produselor obtinute (magazine la poarta fermei, autorulote, etc.);
– Investitii in producerea si utilizarea de energie regenerabila in cadrul fermei;
– Infiintarea si modernizarea cailor de acces din cadrul fermei sau investitii privind racordari si crearea de utilitati;
– Investitii necorporale: achizitionarea de brevete, marci, licente, drepturi de autor sau achizitionarea/dezvoltarea de software.
 
Intrucat submasura acopera doar jumatate din cheltuielile eligibile, beneficiarul va trebui sa dispuna deja de cealalta jumatate a valorii investitiei, iar pentru a putea contracta sprijinul, va trebui sa demonstreze capacitatea de cofinantare.
 
Contributiile in natura pot fi incluse in valoarea totala a cofinantarii, insa pentru acestea, se vor solicita facturile, care sa ateste plata in bani pentru acele active. In cazul in care contributiile in natura sunt realizate de beneficiar in regie proprie, cuantumul lor se va stabili conform unui tabel de Costuri standard si contributie in natura.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016