Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credite pentru afaceri mici garantate de UE. Sunt 8 miliarde de euro disponibili

credite-pentru-afaceri-mici-garantate-de-ue-sunt-8-miliarde-de-euro-disponibili

Daca aveti nevoie de bani pentru a va relua activitatea, atunci puteti obtine imprumuturi garantate de UE. Comisia Europeana a anuntat un buget total de 8 miliarde de euro.


Comisia Europeana a deblocat 1 miliard de euro din Fondul european pentru investitii strategice (FEIS), ce va servi drept garantie pentru Fondul European de Investitii (FEI), care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii.
 
Acest lucru va permite FEI sa emita garantii speciale pentru a stimula bancile si alti creditori sa ofere lichiditati pentru cel putin 100.000 de IMM-uri europene si pentru intreprinderile mici cu capitalizare medie afectate de impactul economic al pandemiei de coronavirus, finantarea disponibila fiind estimata la 8 miliarde de euro.
 
Suma de 1 miliard de euro deblocata din FEIS in temeiul mecanismului de garantare a imprumuturilor din cadrul programului COSME si prin componenta InnovFin – Garantii pentru IMM-uri din cadrul programului Orizont 2020 permite FEI sa ofere garantii in valoare de 2,2 miliarde EUR intermediarilor financiari, deblocand finantari disponibile in valoare de 8 miliarde EUR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Garantiile vor fi oferite prin intermediul FEI pe piata, printr-o cerere de exprimare a interesului publicata astazi catre mai multe sute de intermediari financiari, inclusiv banci si creditori alternativi.
 
Principalele caracteristici ale acestor garantii vor fi:
 
un acces simplificat si mai rapid la garantia FEI;
o acoperire mai mare a riscurilor – pana la 80 % din pierderile potentiale aferente imprumuturilor individuale (spre deosebire de acoperirea-standard de 50 %);
accentul pus asupra imprumuturilor pentru capital circulant in intreaga UE;
acordarea unor conditii mai flexibile, inclusiv amanarea, reesalonarea sau suspendarile temporare ale obligatiei de rambursare a imprumuturilor.
Noile caracteristici vor fi accesibile noilor intermediari financiari, precum si intermediarilor financiari existenti care colaboreaza deja cu FEI, care vor oferi la randul lor conditii speciale pentru peste o suta de mii de intreprinderi care beneficiaza de garantii in cadrul programelor COSME LGF si InnovFin SMEG.
 
Mai departe, bancile care au acorduri in vigoare cu FEI in cadrul programelor COSME si InnovFin vor avea acces imediat la noile garantii, la cerere.
 
Alti intermediari financiari pot avea acces la garantii in urma unei proceduri de cerere rapida.
 
In acest mod, noile fonduri pot fi deja directionate catre intreprinderile grav afectate in luna aprilie. IMM-urile vor putea sa depuna cereri direct la bancile locale ce participa la program, care vor figura pe lista

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016