Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de ovine din Salaj au depus cereri pentru subventii aferente unui efectiv de circa 240.000 de capete

crescatorii-de-ovine-din-salaj-au-depus-cereri-pentru-subventii-aferente-unui-efectiv-de-circa-240000-de-capete

In judetul Salaj, pana in ultima zi din aprilie s-au prezentat la APIA pentru a depune cererea pentru subventia acordata crescatorilor de ovine si caprine circa 1200 de fermieri, efectivul total pentru care a fost solicitat sprijinul fiind de 236.000 capete. Dintre beneficiari, majoritatea e reprezentata de crescatorii de ovine, insumand 1029 de cereri de plata pentru 224.967 ovine.


Campania de depunere a cererilor s-a incheiat la data de 30 aprilie. Intre timp, functionarii APIA au realizat centralizarile si, incepand din aceasta saptamana, demareaza controalele si verificarile in teren, care se vor incheia pana la 3 august 2013.

Efectivul final de ovine si caprine pentru care va fi acordata subventia va fi cunoscut dupa incheierea verificarilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"In 2012, crescatorii de ovine din judet au solicitat aproape 7,75 milioane de lei. In urma verificarilor administrative si a controalelor in teren, s-au platit putin peste 7,5 milioane de lei, diferenta fiind sanctiuni si penalitati, ca urmare a neregulilor descoperite. La caprine, din cei 333.000 de lei solicitati, circa 7.500 de lei au fost penalitati", a declarat Ioan Tarau, sef serviciu in cadrul APIA Salaj.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016