Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cuantumul subventiei pentru lucerna, majorat in ultimul moment

cuantumul-subventiei-pentru-lucerna-majorat-in-ultimul-moment

Initial, fermierii primisera 65 de euro pe hectar, insa ulterior au primit in cont o suma cu mult mai mare decat se asteptau.


Dupa ce in capmania 2015, cuantumul subventiei platite pentru lucerna a fost de 520,4417 deuro pe hectar, in campania din anul urmator, fermierii au avut o surpriza foarte neplacuta, fiind anuntati de APIA ca vor primi de aceasta data doar 65 de euro pe hectar.
 
Cererea pentru aceasta subventie crescuse, fermierii fiind atrasi de cuantumul ridicat, iar autoritatile au estimat ca suprafata totala eligibila va fi foarte mare, si atunci, automat, subventia se va miscora, aceeasi suma fiind impartita pe un numar mai mare de hectare.
 
Asa s-a ajuns la cuantumul de 65 de euro pe hectar, fermierii care au depus cereri primindu-si deja acesti bani. La finele lunii trecute, acestia au avut parte de o surpriza placuta, intrucat au primit in cont o diferenta de bani, datorita faptului ca verificarile inspectorilor APIA au relevat faptul ca suprafata reala era mai mica decat cea raportata la Bruxelles.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In consecinta, cuantumul sprijinului cuplat pentru lucerna a crescut de la 65 de euro pe hectar la 341,6533 de euro pe hectar. Diferenta de 286,6533 de euro pe hectar a fost achitata fermierilor in ultima zi lui iunie, termenul limita pentru plata subventiilor pe 2016.
 
Sprijinul cuplat pentru cultura de lucerna se acorda fermierilor exploateaza un teren agricol cu o suprafaţa de cel puţin un hectar, iar suprafaţa parcelei agricole trebuie sa fie de cel puţin 0,3 hectare. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016