Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii primesc aproape 100 de euro/ha drept plata pe suprafata

fermierii-primesc-aproape-100-de-euroha-drept-plata-pe-suprafata

Fermierii primesc in 2020 aproape 100 de euro/ha drept plata pe suprafata prin schema instituita in acest sens.


"In sedinta de Guvern din data de 1 octombrie 2020 a fost adoptata Hotararea privind stabilirea pentru anul 2020 a cuantumului per hectar al platii unice pe suprafata, al platii redistributive si a intervalelor de suprafata pentru care se acorda aceasta, al platii pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu, al platii pentru tinerii fermieri si a plafonului aferent schemei de sprijin cuplat pentru masura din sectorul zootehnic, speciile ovine si caprine", informeaza Ministerul Agriculturii.
 
Astfel, au mai fost aprobate cuantumurile pentru plata redistributiva: 5 euro/hectar pentru cei care detin intre 1 si 5 hectare, inclusiv si 48,1053 euro/hectar pentru fermierii cu 5 si pana la 30 de hectare, inclusiv. Plata pentru inverzire a fost stabilita la 57,8245 euro/ha, iar cea cea pentru tinerii fermieri (36,6119 euro/ha).
 
De asemenea, prin actul normativ se aproba plafonul aferent platii directe pentru schema de sprijin cuplat pentru speciile ovine/caprine este de 71,3 milioane de euro. Cuantumurile unitare se calculeaza de catre APIA, prin raportarea plafoanelor la efectivul de animale eligibile, dupa caz. Cuantumul estimat este de 17,9 euro cap ovina/caprina.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
Potrivit MADR, de aceste forme de sprijin vor beneficia peste 800.000 fermieri.
 
Incepand cu data de 16 octombrie 2020, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura poate acorda plati in avans in cadrul schemelor de plati directe din sectorul vegetal si zootehnic intr-un procent de maximum 70%, avans care poate fi achitat dupa finalizarea controalelor administrative, cu conditia sa nu fie periclitata buna gestiune financiara si indeplinirea cerintei referitoare la un nivel de asigurare suficient.
 
Sumele necesare pentru aplicarea platilor directe in sectorul vegetal si a schemei de sprijin cuplat pentru masura din sectorul zootehnic, speciile ovine si caprine ca forme de sprijin financiar aferente Fondului European de Garantare Agricola se asigura din bugetul aprobat MADR pentru anii 2020 si 2021.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016