Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri suplimentare pentru Programul Tomata

fonduri-suplimentare-pentru-programul-tomata

Programul Tomata este popular in acest an in randul fermierilor. Totusi, ministrul Agriculturii ridica anumite probleme legate de buget.


Valoarea programului a fost estimata pentru 17.000 de cereri, insa in momentul de fata sunt inregistrate pentru ciclul 1 aproximativ 23.000 de cereri.
 
Ministrul Barbu a oferit asigurari, mai exact la rectificarea bugetara vor fi prevazute fonduri suplimentare pentru a se putea desfasura in bune conditii si ciclul 2 din acest program.
 
"La rectificarea bugetara, o sa am o discutie cu domnul Marcel Bolos, ministrul Finantelor, pentru a suplimenta si pentru ciclul 2 Tomata. La ciclul 1 sunt depuse 23.000 de cereri. Trebuie asadar o suplimentare a bugetului de stat si in luna iulie. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Bugetul a fost estimat pe 17.000 de cereri si, in momentul de fata, sunt depuse 23.000. Speram ca toti fermierii sa aduca documentele justificative si sa-si primeasca subventiile. Vreau sa deschid ciclul 2 si sunt sigur ca vom gasi resursele financiare in Guvern sa putem face acest lucru", a mai declarat ministrul agriculturii, Florin Barbu, pentru Gazeta Noua.
 
Noul ministru intentioneaza sa modifice Programul de sustinere a cresterii legumelor in spatii protejate, astfel incat subventia sa fie regandita pe mai multe legume romanesti, nu numai rosii.
 
"Prin Programul National Strategic pe care Ministerul Agriculturii urmeaza sa il lanseze, partea de legumicultura va avea prioritate atat in accesarea de fonduri europene, cat si sa le dam posibiltatea fermierilor romani sa-si incalzeasca solariile pentru ca tot timpul anului sa avem fructe si legume romanesti in pietele si magazinele din Romania. 
 
Vom incerca sa dotam serele si solariile cu aceste instalatii de incalzit, iar subventia ar trebui regandita sa nu fie numai pe tomate ci pe mai multe legume romanesti", a precizat ministrul Barbu.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016