Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inca o saptamana pentru depunerea cererilor de sprijin pentru silvomediu

inca-o-saptamana-pentru-depunerea-cererilor-de-sprijin-pentru-silvomediu

Joia viitoare expira termenul prelungit pe care APIA l-a pus la dispozitia fermierilor care doresc sa obtina subventii pentru paduri.


Fermierii care doresc sa obtina sprijinul nerambursabil platit in cadrul PNDR pentru masurile de silvomediu mai au la dispozitie o saptamana sa isi depuna cererile in acest sens, termenul limita expirand joi, 15 iunie, la ora 17.00.
 
Acest termenea fost deja prelungit cu o luna, iar dupa expirarea sa, fermierii nu vor mai beneficia de nicio pasuire in cazul in care vor intarzia cu depunerea cererilor.
 
Este vorba, mai exact, de cererile de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, aferenta Masurii 15 „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, SubMasura 15.1 „Plati pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR 2014 – 2020,  dupa cum se arata intr-un comunicat al APIA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Depunerea cererii de sprijin se realizeaza pe suport de hartie la Centrele Judetene sau al Municipiului Bucureşti al APIA. Aceasta va fi insoţita de avizul Garzii Forestiere si de documentele specificate in Ghidul solicitantului.
 
Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate si criteriile specifice prevazute in schema de ajutor de stat si detaliate in Ghidului Solicitantului. Alocarea financiara pentru sesiunea 01/2017 este de 117.803.922 euro.
 
Anuntarea rezultatelor selectiei se va face prin notificarea beneficiarilor de catre Centrele Judetene APIA ca urmare a publicarii pe site a Raportului de selectie preliminar aprobat de catre directorul general al DGDR – AM PNDR.
 
Sprijinul acordat in cadrul acestei scheme este de tip compensatoriu si este acordat anual, ca suma fixa pe unitatea de suprafaţa şi reprezinta o compensaţie pentru pierderile de venit şi costurile suplimentare suportate de detinatorii de terenuri forestiere care incheie angajamente voluntare pe o perioada de 5 ani.
In cadrul schemei sunt compensate doua tipuri de angajamente, ale caror cerinte specifice sunt incadrate in Pachetul 1 – Asigurarea de zone de liniste si Pachetul 2 – Utilizarea atelajelor la colectarea lemnului din rarituri. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016