Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Aproape 13 milioane de euro disponibili pentru abatoarele mici

madr-aproape-13-milioane-de-euro-disponibili-pentru-abatoarele-mici

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) anunta ca are peste 13 milioane de euro disponibili pentru abatoarele mici care opereaza in zona montana.


”Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta lansarea, in data de 13 iulie 2020, a sesiunii de depunere a proiectelor in cadrul Masurii 4 - Investitii in active fizice - Sub-masura 4.2 – 'Sprijin pentru investitii in procesarea/marketingul produselor agricole – componenta investitii in abatoare de capacitate mica in zona montana', cu o alocare de totala de 12.930.334 euro”, a anuntat ministerul.
 
Scopul submasurii 4.2 vizeaza infiintarea unitatilor de sacrificare in zona montana si a componentelor de procesare si comercializare in contextul lantului integrat, introducerea de noi tehnologii pentru dezvoltarea de noi produse si procese, aplicarea masurilor de protectie a mediului inclusiv scaderea consumului de energie si a emisiilor de gaze cu efect de sera, promovarea investitiilor pentru producerea si utilizarea energiei din surse regenerabile, cresterea numarului locurilor de munca.
 
Beneficiarii sunt intreprinderile definite conform legislatiei nationale in vigoare, cooperativele, precum si grupurile de producatori constituite in baza legislatiei nationale in vigoare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Rata sprijinului public nerambursabil va fi de 50% din totalul cheltuielilor eligibile pentru IMM-uri si grupuri de producatori/cooperative/societati cooperative si de 40% pentru alte intreprinderi si nu va depasi 300.000 euro/proiect.
 
Detaliile cu privire la conditiile de eligibilitate, tipul sprijinului si principiile de selectie se pot gasi in Ghidul Solicitantului publicat pe site-ul Agentiei pentru Finantarea investitiilor Rurale (AFIR).
 
Depunerea Cererilor de finantare pentru submasura 4.2, se va face on-line pe www.afir.info, conform precizarilor din Ghidul Solicitantului, incepand din data de 13 iulie 2020, ora 09:00.
 
Solicitantul de finantare trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent acestei submasuri.
 
Ghidurile solicitantului pentru fiecare submasura se aproba prin Ordin al Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si sunt publicate pe site-ul AFIR.
 
TERMENUL LIMITA DE DEPUNERE pentru sesiunea de cereri de proiecte aferenta sM 4.2 este de 31 decembrie 2020!
 
Ghidul solicitantului este disponibil AICI!
 
Categoriile de beneficiari eligibili care pot primi fonduri nerambursabile sunt:
  • Persoana fizica autorizata (infiintata in baza OUG nr. 44/ 2008) cu modificarile si completarile ulterioare;
  • Intreprinderi individuale (infiintate in baza OUG nr. 44/ 2008) cu modificarile si completarile ulterioare;
  • Intreprinderi familiale (infiintate in baza OUG nr. 44/ 2008) cu modificarile si completarile ulterioare;
  • Societate in nume colectiv – SNC (infiintata in baza Legii nr. 31/1990 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare);
  • Societate in comandita simpla – SCS (infiintata in baza Legii nr. 31/ 1990 republicata cu modificarile si completarile ulterioare);
  • Societate pe actiuni – SA (infiintata in baza Legii nr. 31/ 1990, cu modificarile si completarile ulterioare);
  • Societate in comandita pe actiuni – SCA (infiintata in baza Legii nr. 31/ 1990 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare);
  • Societate cu raspundere limitata – SRL (infiintata in baza Legii nr. 31/ 1990 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare);
  • Cooperative agricole infiintate in baza Legii nr. 566/ 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, care deservesc interesele membrilor prin investitiile prevazute in proiect;
  • Societati cooperative infiintate in baza Legii nr. 1/2005 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare) care deservesc interesele membrilor prin investitiile prevazute in proiect;
  • Grup de producatori (Ordonanta Guvernului nr. 37/2005 privind recunoasterea si functionarea grupurilor si organizatiilor de producatori, pentru comercializarea produselor agricole, cu completarile si modificarile ulterioare) care deservesc interesele membrilor prin investitiile prevazute in proiect. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016