Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Finantare de 50.000 euro/ferma pentru micii fermieri

madr-finantare-de-50000-euroferma-pentru-micii-fermieri

Micii fermieri pot accesa fonduri europene pentru a-si dezvolta fermele pe parcursul anului urmator, cu ajutorul liniei de finantare DR-14.


Cu ajutorul acestei linii de finantare, micii fermieri pot primi fonduri europene in valoare de 50.000 de euro, insa vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 15% din aceasta suma, pentru partea de cofinantare.
 
Interventia DR-14 va inlocui fosta masura 6.3, prin care fermierii puteau accesa un sprijin forfetar de 15.000 de euro.
 
De asemenea, ghidul solicitantului nu a fost elaborat pana la acest moment. Ca reguli generale, finantarea se acorda fermierilor care au cel putin 60 de luni de cand sunt inregistrati la APIA, iar dimensiunea exploatatiei trebuie sa se incadreze intre 4.000 SO si 12.000 SO.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Lansarea acestei interventii a fost anuntata pentru luna noiembrie 2023, initial. Cu toate acestea, oficialii au decis amanarea ei, astfel fermierii mai au de asteptat pana in 2024 pentru a accesa banii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016