Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR mareste sprijinul pentru hectarul de usturoi

madr-mareste-sprijinul-pentru-hectarul-de-usturoi

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) mareste sprijinul pentru hectarul de usturoi la 14.248,8 lei. Bugetul, insa, va fi de 1,58 milioane euro pentru aceasta prima runda de finantare.


Conform informatiilor furnizate de MADR, suma maxima care poate fi obtinuta de o intreprindere este de echivalentul in lei a 20.000 de euro.
 
Exista o serie de conditii care trebuie neaparat respectate. Cei care vor sa obtina sprijinul de 14.248,8 lei pentru hectarul de usturoi trebuie sa:
  • detina o suprafata cultivata cu usturoi de minimum 3.000 de metri patrati;
  • valorifice o cantitate de usturoi de minimum 3.000 de kilograme/hectar dovedita cu documente justificative;
  • fie inregistrati in evidentele Registrului agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ-teritoriala se afla suprafetele cultivate cu usturoi la data depunerii cererii;
  • detina Registrul de evidenta a tratamentelor cu produse de protectie a plantelor, conform modelului prevazut in anexe, completat cu tratamentele aplicate culturii si o copie a filelor din Registrul agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ teritoriala se afla terenul utilizat in anul de cerere, din care sa rezulte suprafetele cultivate cu usturoi.
 
Atentie! Se vor face verificari!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Conform MADR, reprezentantii DAJ-urilor vor fi permanent in teren pentru a realiza inspectii. Oficialii vor sa se asigure ca sunt respectate prevederile privind acordarea ajutorului.
 
In anul de cerere 2020, valorificarea productiei de usturoi se face in perioada 1 iulie - 20 noiembrie, iar documentele justificative care sa ateste valorificarea productiei se depun la directiile pentru agricultura judetene, respectiv a municipiului Bucuresti pana la data de 27 noiembrie.
 
In situatia in care, dupa centralizarea tuturor situatiilor privind sumele necesare reprezentand ajutor de minimis, se constata depasirea sumei maxime prevazute, valoarea ajutorului de minimis care se acorda per beneficiar poate fi redusa in vederea incadrarii in buget.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016