Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai putine cereri pentru subventii depuse la APIA, pentru o suprafata mai extinsa

mai-putine-cereri-pentru-subventii-depuse-la-apia-pentru-o-suprafata-mai-extinsa

Directorul general al APIA a precizat ca in aceste conditii va scadea cuantumul unor subventii, in compatatie cu campania de plati de anul trecut.


Adrian Pintea, directorul general al APIA, spune ca numarul cererilor depuse la APIA in acest an de catre fermierii care solicita subventii a scazut fata de campania precedenta, insa, in schimb, a crescut suprafata totala pentru care se solicita astfel de plati.
 
In cazul subventiei pe suprafata, seful APIA spune ca in 2017 este alocat un buget mai mare fata de cel de anul trecut, insa cuantumul la hectar in cazul unor plati a scazut, dat fiind faptul ca suprafata pentru care se solicita subventii este mai mare.
 
Pana la termenul limita, la APIA au fost depuse  884.397 de cereri unice, pentru o suprafata de 9.541.000 de hectare, in timp ce anul trecut au fost primite 901.000 de cereri, pentru o suprafata cu 214.524 mai mica, adica 9.326.476 de hectare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Pentru campania 2016, suprafata solicitata la plata era de 9.326.476 de hectare, deci mai putin cu 214.524 de hectare prin comparatie cu 2017.In schimb, plafoanele  alocate schemelor de plata pe suprafata au fost, pentru 2016, mai mici. Diferentele de sume sunt insa aproape insesizabile in timp ce suprafata solicitata la plata este mai mare. Cuantumul pe hectar a crescut, cu foarte putin, daca vorbim de schema de plata unica pe suprafata si de plata pentru tineri fermieri, dar a scazut la plata redistributiva si la inverzire”, a mai precizat Adrian Pintea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016