Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marti, 15 mai, ultima zi pentru depunerea cererilor unice pentru subventii

marti-15-mai-ultima-zi-pentru-depunerea-cererilor-unice-pentru-subventii

Seful MADR a facut un apel la fermieri sa respecte acest termen, astfel incat subventiile sa poata fi acordate la timp.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a facut apel la toti cei care trebuie sa depuna cereri pentru acordarea subventiilor, sa respecte termenul de depunere de pana la 15 mai.
 
„Subventiile la timp inseamna depunerea la timp si incheierea procesului de depunere a acestora pana in data de 15 mai. Ma folosesc de prezenta presei aici pentru a transmite azi, in acest moment dorinta, rugamintea mea catre fermieri, catre lucratorii din APIA, si Directiile Agricole, toti cei care sunt in dispozitiv, primarii din tara sa nu lase in afara posibilitatii de a depune cereri pe nici un fermier, indiferent cat de mare sau de mic este pentru ca pe data de 15 mai se incheie procesul de depunere a cererilor. Eu am folosit cateva cuvinte pentru a da expresivitate si a da forta necesara pentru aceasta etapa, ca voi inchide obloanele la APIA, ba mai mult decat atat am spus si o spun: si usile trebuie sudate. De ce? Pentru ca 15 mai defineste tot procesul de acordare a subventiilor. Acordarea subventiilor in Romania tine de interesul major al tarii si nu vin pur si simplu aceste subventii. Ele vin printr-un sistem bine organizat, bine condus cu efort urmarit zilnic, controlat si gestionat, in asa fel incat orice eroare sa fie scoasa din calcul la timpul potrivit si astfel obiectivul sa fie indeplinit. Daca pe 15 mai reusim sa depunem si trebuie sa depunem aceste cereri, putem celelalte etape sa le gestionam cum trebuie in asa fel incat acordarea la timp a subventiilor sa fie un obiectiv realizat”, a explicat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
El a adaugat ca banii pentru subventii se dau din bugetul de stat, apoi se recupereaza de la Uniunea Europeana, iar aducerea banilor de la UE cat mai repede cu putinta este un interes statal.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Acesti bani adusi in visteria tarii in primele doua luni ale anului produc alti bani necesari tarii romanesti. Acesta este obiectivul guvernamental, acesta este modul de lucru, aceasta este regula pe care am impus-o in realizarea acestui obiectiv”, a punctat Daea.
 
Potrivit ministrului Agriculturii, pe primele doua luni ale acestui ani banii intrati in visteria tarii din decontarile de la Bruxelles pe acest sector au fost in suma 1,84 miliarde de euro.
 
„Vreau sa va rog inca o data sa dati importanta deosebita acestei actiuni care se desfasoara in Romania, si care nu este de loc usoara pentru ca, pe de o parte, numarul este destul de mare, se apropie de un milion de cereri, iar pe de alta parte complexitatea cererilor este deosebita. Am spus-o si o repet, incepand cu ministrul Agriculturii pana la ultimul functionar suntem in sprijinul fermierului. Suntem in sprijinul celui care depune un program pentru a face investitii, iar Ministerul Agriculturii nu este cautator de greseli, ci de solutii. Cer tuturor celor prezenti aici sa inteleaga ca o asemenea atitudine nu numai ca este necesara, dar este si obligatorie, iar in ceea ce ma priveste, fermierul fie ca este crescator de animale, fie ca este cultivator de cereale trebuie ajutat si sprijinit si acest lucru dorim sa-l facem”, a concluzionat ministrul Daea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016