Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii a suplimentat bugetul acordat bunastarii pasarilor

ministerul-agriculturii-a-suplimentat-bugetul-acordat-bunastarii-pasarilor

Ministerul Agriculturii si Devoltarii Rurale (MADR) a elaborat un proiect de Hotarare de Guvern pentru suplimentarea sumei destinate sprijinului financiar in favoarea bunastarii pasarilor, pentru acoperirea necesarului trimestrului III. Proiectul de act normativ a fost intocmit in conformitate cu principiile stabilite in urma discutiilor cu reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania.


Ministerul mentioneaza ca anul de bunastare este cuprins intre 16 octombrie anul precedent si 15 octombrie anul curent, impartit in urmatoarele patru trimestre:

a) 16 octombrie a anului precedent -15 ianuarie a anului curent
b) 16 ianuarie - 15 aprilie
c) 16 aprilie - 15 iulie
d) 16 iulie - 15 octombrie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In anul 2011, au fost alocate fonduri de la bugetul de stat doar pentru primele doua trimestre, avand in vedere negocierile de transfer al acestei scheme de sprijin in Programul National de Dezvoltare Rurala, in cadrul Masurii 215 - Plati in favoarea bunastarii animalelor.

In urma negocierilor cu Comisia Europeana, transferul acestei scheme de sprijin a fost amanat din cauza unor aspecte tehnice si financiare. Prin urmare, conducerea MADR a facut mari eforturi pentru acoperirea necesarului financiar de la bugetul de stat, suplimentandu-se suma initiala cu cea aferenta solicitarilor din trimestrul III.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016